15 idei geniale ale primarilor din comunitățile mici pentru a depăși bugetele limitate

0
7

La Blăjeni, Primăria Investește în Utilaje Moderne pentru Îmbunătățirea Serviciilor Locale

În localitățile mici, cu bugete limitate, primarii harnici caută soluții creative pentru a îmbunătăți infrastructura și a oferi servicii mai bune comunității. Acest lucru este valabil și pentru Primăria Blăjeni din județul Hunedoara, care a reușit să acceseze fonduri europene pentru a achiziționa un utilaj modern, util în intervenții de urgență și lucrări edilitare.

Primarul localității, Magdalena Șerban, a explicat că noua achiziție va permite efectuarea în timp util a lucrărilor de intervenție și întreținere a spațiilor publice din Blăjeni. Utilajul va fi folosit pentru activități precum deszăpezire, nivelarea drumurilor sau curățarea șanțurilor, contribuind astfel la îmbunătățirea condițiilor de viață ale locuitorilor.

„Prin accesarea de fonduri europene, am reușit să dotăm Primăria cu un utilaj care ne va ajuta enorm în gestionarea eficientă a lucrărilor edilitare. Până acum, trebuia să apelăm la serviciile altor localități, ceea ce încetinea procesul. Acum vom putea interveni prompt ori de câte ori este nevoie”, a declarat primarul Magdalena Șerban.

Investiția în utilaje moderne reprezintă o prioritate pentru administrația locală din Blăjeni, care dorește să ofere cetățenilor servicii publice de calitate, în ciuda bugetului limitat al comunei. Prin accesarea fondurilor europene, primăria reușește să depășească constrângerile financiare și să implementeze proiecte care îmbunătățesc infrastructura și calitatea vieții în comunitate.