Au furat la greu, iar acum plătesc! Percheziţii și suspecți reținuți!

0
58

Au furat la greu, iar acum plătesc! Percheziţii și suspecți reținuţi!

În cadrul unei acţiuni desfăşurate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Hunedoara, cinci bărbaţi au fost reţinuţi, fiind acuzaţi de furt calificat şi tăinuire.

Potrivit anchetatorilor, suspecţii sunt bănuiţi că ar fi sustras bunuri din mai multe locuinţe şi gospodării din mai multe localităţi ale judeţului Hunedoara. Prejudiciul cauzat este în curs de evaluare.

În urma percheziţiilor efectuate, poliţiştii au descoperit o parte din bunurile furate, precum şi unele probe care îi indică pe cei cinci ca fiind implicaţi în aceste infracţiuni.

Cei cinci bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

Ancheta în acest dosar continuă, pentru a stabili în detaliu modul de operare al suspecţilor şi pentru a recupera toate bunurile sustrase.

Articolul este optimizat pentru motoarele de căutare prin utilizarea cuvintelor cheie relevante, cum ar fi „furt calificat”, „tăinuire”, „percheziţii”, „reţinere” şi „Hunedoara”. De asemenea, structura clară şi informaţiile concise ajută la o bună poziţionare în rezultatele căutărilor.