Avocaţii din Petroșani, în stare de alertă după furtul din cabinete

0
6

Tânăr prins în timp ce fura din cabinetele de avocatură din Petroșani

Un tânăr din Petroșani a fost prins în flagrant timp ce spărgea cabinetele de avocatură din oraș și fura diverse obiecte de valoare. Potrivit anchetatorilor, individul a reușit să intre în două cabinete de avocatură, de unde a sustras o serie de bunuri, de la băuturi și rechizite de birou, până la chitanțe și documente ale clienților.

Poliția a fost sesizată despre furt, iar echipajele deplasate la fața locului l-au surprins pe tânăr în timp ce se afla încă în unul dintre cabinete. Acesta a fost imobilizat și încătușat pe loc, fiind dus la secția de poliție pentru audieri și întocmirea dosarului penal.

În urma percheziției, polițiștii au recuperat majoritatea bunurilor furate, care urmează să fie restituite proprietarilor. Tânărul a fost plasat în arest la domiciliu, fiind cercetat pentru infracțiunea de furt calificat.

Incidentul a stârnit îngrijorare în rândul avocaților din Petroșani, care au solicitat sporirea măsurilor de securitate în zonă pentru a preveni noi astfel de fapte. Reprezentanții baroului de avocați au anunțat că vor lua toate măsurile legale pentru ca cei vinovați să fie pedepsiți corespunzător.