Carți bancare furate din două locuințe – hoțul prins de polițiști

0
64

Două locuințe sparte. Hoțul a furat doar cardurile bancare ale proprietarilor

Oamenii legii din Călan, județul Hunedoara, au reușit să prindă un recidivist bănuit de multiple infracțiuni, de la furt și până la acces ilegal la un sistem informatic. Suspectul a fost cercetat penal după ce a spart două locuințe și a sustras doar cardurile bancare ale proprietarilor.

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara, incidentele s-au petrecut în cursul lunii trecute, în orașul Călan. Un locuitor al orașului a sesizat poliția că i-a fost spartă locuința și i-au fost furate mai multe bunuri, printre care și un card bancar.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat un suspect, un bărbat de 34 de ani din Călan, care era deja cunoscut autorităților pentru fapte similare. Acesta a fost depistat și reținut de polițiști.

Verificările polițiștilor au scos la iveală faptul că același suspect este bănuit și de o altă spargere de locuință, tot în Călan, de unde a fost sustras un alt card bancar.

În urma probelor administrate, bărbatul a fost plasat în arest la domiciliu, fiind cercetat pentru infracțiunile de furt calificat și acces ilegal la un sistem informatic.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili dacă bărbatul este implicat și în alte fapte penale similare.