Ce tip de manichiuri moderne se poartă în perioada 2021-2022

0
84
Ce tip de manichiuri moderne se poartă în perioada 2021-2022

Chiar dacă cele mai potrivite manichiuri sunt cele care ne plac cel mai mult și cele care se potrivesc cel mai bine cu personalitatea noastră, trebuie să ținem cont puțin și de …..modă!

În felul acesta vom fi mai aproape de cele mai noi și moderne manichiuri și pedichiuri realizate. Așadar, pentru perioada 2021-2022 vă puteți îndrepta atenția către următoarele tipuri de manichiuri:

  • Manichiuri care conțin forme geometrice

Sunt foarte moderne și pot fi în foarte multe feluri realizate, ca și combinații de culori și de forme. Sunt potrivite și pentru evenimentele obișnuite, pentru mers la servici sau pot fi realizate și pentru evenimentele importante de seară.

Nota lor va fi una foarte veselă și dinamică. Aspectul oferit de o astfel de manichiură va fi întotdeauna unul interesant.

  • Manichiuri cu culori naturale

Se spune că lucrurile simple nu se demodează niciodată! La acest sfârșit de an se poartă manichiurile cu culori neutre și naturale. Sunt adecvate pentru ținutele de business. Pot fi îmbunătățite cu diferite decoruri de unghii sau tatuaje discrete dacă trebuie să participați la evenimente mai oficiale. Un stilist profesionist vă poate realiza și un design foarte îndrăzneț pentru evenimentele importante.

  • Manichiuri cu imprimeuri animale

Reprezintă elementul de maximă actualitate. Combinațiile sunt nenumărate, atât ca formă cât și ca nuanțe.

  • Manichiuri cu strasuri, sclipici și pietricele

Dacă vă plac astfel de decoruri pe unghii, atunci este sezonul în care trebuie să profitați la maxim. Este adevărat, se poartă astfel de manichiuri la sfârșitul acestui an. Mai ales pentru petrecerile de sărbători și pentru petrecerea dintre ani.

Produse profesionale pentru manichiuri de actualitate maximă

Administrarea unui salon modern de manichiuri și pedichiuri nu este deloc un lucru foarte simplu. În permanență trebuie să fiți la curent cu toate noutățile din domeniu. Trebuie să testați în mod constant produsele noi apărute pe piață pentru a pune la dispoziție clienților dumneavoastră cele mai moderne soluții de înfrumusețare și îngrijire a unghiilor.

Vă recomandăm o ofertă foarte interesantă care vă poate avantaja foarte mult. Este vorba despre un foarte important distribuitor de produse unghii din România care este apreciat de foarte multe companii din domeniul Nail Art. Everin.ro este magazinul online care comercializează toate categoriile de produse pentru manichiuri și pedichiuri marcă proprie. La acestea puteți adăuga și produse fabricate de alți producători recunoscuți și apreciați în foarte multe țări ale lumii pentru calitatea produselor lor. Este foarte avantajoasă colaborarea cu magazinul Everin deoarece puteți comanda toate produsele profesionale dintr-un singur loc, în primul rând. Apoi, fiind produse profesionale de foarte bună calitate și de actualitate, veți lucra foarte ușor cu ele și rezultatele vor fi minunate, bineînțeles. Rețineți faptul că prețul produselor nu este deloc mare și sunt organizate campanii importante de reduceri în mod frecvent, aici!