Furnizorii de energie din grupul PPC își reînnoiesc identitatea vizuală

0
5

Poate te întrebi cine e PPC

Poate ai observat că identitatea vizuală a furnizorului tău de energie s-a schimbat. Cei doi furnizori parte din grupul PPC, fostul Enel și fostul E.ON, și-au rebrănuit imaginea și acum prezintă un aspect unitar sub noua identitate PPC.

Dar cine este, de fapt, PPC? PPC este un grup energetic din România, care în prezent deține două companii de distribuție și furnizare a energiei electrice și gazelor naturale:

1. PPC Energy – fosta E.ON România
2. PPC Servicii – fosta ENEL România

PPC este unul dintre cei mai importanți jucători din piața de energie din România, deservind peste 3 milioane de clienți casnici și companii. Compania activează în toată țara, având rețele de distribuție și furnizare atât pentru energie electrică, cât și pentru gaze naturale.

Prin fuziunea celor două companii, PPC își consolidează poziția pe piața locală de energie, devenind unul dintre liderii industriei. Noua identitate vizuală are rolul de a transmite o imagine unitară, modernă și apropiată de clienți.

Principalele avantaje aduse de PPC clienților săi sunt:
– Acces la o gamă largă de produse și servicii energetice
– Soluții personalizate pentru nevoile fiecărui client
– Asistență și suport tehnic profesionist
– Investiții continue în rețelele de distribuție pentru a asigura o alimentare stabilă și de calitate

Prin îmbinarea experienței și expertizei celor două companii de renume, PPC își propune să fie un partener de încredere pentru toți consumatorii de energie din România.