Produse de actualitate pentru îngrijirea unghiilor

0
99
Produse de actualitate pentru îngrijirea unghiilor

Manichiurile moderne sunt foarte estetice și foarte rezistente timp îndelungat. Pentru a obține rezultate foarte bune și manichiuri cât mai sofisticate și complexe, vă recomandăm să utilizați cele mai moderne produse profesionale și semiprofesionale comercializate de către compania Evoqe.ro.

Acesta este numele unui important magazin online care comercializează cu succes în România, toate categoriile de produse necesare pentru cele mai complexe manichiuri de tip gel sau semipermanent. Oferta aceasta de actualitate include produse fabricate de către producători celebri în foarte multe țări ale lumii, precum: EVERIN, CANNI, VENALISA, ROSALIND, BASE ONE, SILCARE, FSM, etc.

Mai mult de 150 de tipuri de geluri pentru construcție

Evoque.ro vă pune la dispoziție o gamă foarte variată de geluri moderne pentru construcție. Toate sunt produse profesionale, de diferite tipuri. Se lucrează foarte ușor cu ele, nu curg și au consistență medie. Se usucă foarte bine și repede cu ajutorul lămpilor de tip UV sau LED. Prețurile lor sunt foarte bune și în mod frecvent, magazinul acesta online organizează campanii importante de reduceri.

Pot fi comandate cantități mari sau mici de produse. Pentru comenzi mai mari de 250 de lei, serviciile de transport sunt complet GRATUITE.

Mai mult de 850 de modele de oje semipermanente

Manichiurile semipermanente sunt la modă și în prezent și sunt preferate de foarte multe cliente. Oferta Evoqe.ro de oje semipermanente este atât de diversificată, încât puteți comanda de aici orice tip de produs: oje DISCO, FOREST, NEON, SMUZI, etc.

Pot fi folosite atât pentru realizarea manichiurilor de zi cât și a celor pentru evenimente speciale.

Aparatură modernă pentru saloanele de manichiuri și pedichiuri

Dacă intenționați să deschideți un salon nou pentru îngrijirea unghiilor sau dacă doriți sa reînnoiți aparatura actuală, puteți opta pentru oferta magazinului online Evoqe.ro, de asemenea. Aici veți găsi foarte multe modele interesante și moderne de lămpi UV sau LED, foarte multe modele de freze electrice, sterilizatoare de tip cuarț și Pupinel, dezinfectante profesionale care sunt folosite și în cabinetele medicale, precum și pentru dezinfectarea instrumentarului chirurgical din spitale.

Toate produsele se pot comanda online atât de către persoanele fizice cât și de către companii. Pot fi realizate și comenzi mari.

Produse EVERIN și variate decoruri pentru unghii

Stiliștii profesioniști cunosc deja calitățile produselor profesionale pentru manichiuri marca EVERIN. De aici puteți comanda și dumneavoastră produse EVERIN pentru salonul dumneavoastră de manichiuri moderne. Geluri color, geluri pentru construcții, soluții pregătitoare de toate tipurile, vă sunt puse la dispoziție în acest moment de magazinul online Evoqe.ro.

Deoarece sărbătorile de la finalul anului se apropie, este util să aruncați o privire și asupra decorurilor pentru unghii incluse în oferta Evoqe.ro. Este vorba despre pietricele unghii de toate categoriile, despre tatuaje de actualitate, despre folii de transfer, ștampile unghii, sclipici, decorațiuni de toate tipurile, etc. Sunt utile și produsele pe bază de acril precum și produsele de tip polygel, de asemenea. Cu ajutorul lor puteți realiza manichiuri foarte complexe pentru evenimentele deosebit de importante.