Sorin Crai, candidatul PSD la Primăria Hațeg, vizează proiecte de anvergură pentru oraș

0
5

Sorin Crai, candidatul PSD la Primăria Hațeg: Eu candidez pentru Hațeg, nu împotriva cuiva. Orașul are nevoie de proiecte de anvergură

Sorin Crai, candidatul PSD la funcția de primar al Hațegului, nu numai că are o listă de consilieri locali puternică, dar vine și cu o viziune clară pentru dezvoltarea orașului. Acesta susține că Hațegul are nevoie de proiecte de anvergură care săîmbunătățească calitatea vieții locuitorilor.

„Eu candidez pentru Hațeg, nu împotriva cuiva. Am o echipă formată din oameni competenți și implicați, care vor munci alături de mine pentru a transforma Hațegul într-un oraș modern, cu infrastructură și servicii publice de calitate. Orașul are nevoie de investiții majore în domenii importante precum educația, sănătatea, infrastructura rutieră și în dezvoltarea economică. Împreună vom reuși să aducem Hațegul la standardele pe care cetățenii le așteaptă și merită”, a declarat Sorin Crai.

Principalele obiective ale echipei PSD Hațeg sunt:
– Reabilitarea infrastructurii rutiere și pietonale
– Modernizarea și extinderea rețelelor de utilități
– Dezvoltarea rețelei de piste pentru bicicliști și zone pietonale
– Investiții în domeniul educației, sănătății și culturii
– Atragerea de noi investitori și crearea de noi locuri de muncă
– Îmbunătățirea serviciilor publice pentru cetățeni

Echipa condusă de Sorin Crai vine cu soluții concrete pentru a transforma Hațegul într-un oraș prosper, care să ofere condiții de trai decente pentru toți locuitorii. Alegerile locale din 27 septembrie reprezintă o șansă de a deschide o nouă eră pentru dezvoltarea Hațegului.