Titlu: Primarii-fotbaliști, vicecampioni europeni la Campionatul European al Primarilor

0
7

Primarii-fotbaliști din Europa, vicecampioni europeni. Primarul din Crișcior, singurul edil din județul Hunedoara participant la Campionatul European

O echipă formată din primari și oameni din administrația publică locală din întreaga Europă s-a clasat pe locul secund la Campionatul European al Primarilor, desfășurat recent la Leipzig, Germania. Reprezentanții autorităților locale s-au întrecut nu pe platforme electorale, ci pe terenul de fotbal, demonstrând că pot depăși granițele birocratice și să se implice în activități sportive.

Printre participanți s-a numărat și primarul din Crișcior, județul Hunedoara, fiind singurul reprezentant al administrației publice locale din județ prezent la acest eveniment. Edilul a contribuit la succesul echipei europene, care a reușit să ajungă în finala competiției.

Competiția a fost organizată cu scopul de a promova dialogul și cooperarea între primăriile din diferite țări, precum și de a încuraja un stil de viață sănătos în rândul primarilor și al angajaților din administrația publică. Evenimentul a permis schimburi de experiență și consolidarea legăturilor între edilii europeni, depășind diferențele de natură politică.

Participarea primarului din Crișcior la acest campionat european reprezintă o oportunitate valoroasă pentru a promova imaginea orașului și a județului Hunedoara la nivel internațional. De asemenea, experiența acumulată poate fi valorificată în cadrul activităților sportive desfășurate la nivel local, încurajând angajații primăriei și locuitorii să adopte un mod de viață activ și sănătos.