Captat în flagrant! Bărbat din Deva, surprins furând zeci de articole vestimentare dintr-un magazin din Petrila

0
62

Zeci de articole de îmbrăcăminte – furate de un bărbat din Deva

Un bărbat din municipiul Deva a fost surprins în timp ce fura mai multe articole de îmbrăcăminte dintr-un magazin universal din localitatea Petrila. Acesta și-a încărcat coșul cu haine pentru copilă și a încercat să le scoată fără a plăti, fiind depistat de angajații magazinului.

Incidentul a avut loc recent, într-un magazin universal din Petrila. Un bărbat din Deva a intrat în magazin și și-a încărcat coșul cu mai multe articole de îmbrăcăminte, în special pentru copii. Fără a le achita la casă, acesta a încercat să părăsească unitatea comercială.

Angajații magazinului au observat comportamentul suspect al bărbatului și l-au contactat imediat pe agentul de pază, care l-a reținut și a anunțat poliția. La fața locului au ajuns polițiștii, care au constatat că bărbatul încercase să sustragă mai multe articole vestimentare pentru copii, în valoare totală de 300 de lei.

Potrivit reprezentanților Poliției Hunedoara, bărbatul din Deva a fost condus la sediul poliției, onde împotriva sa a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de furt. Acesta urmează să fie prezentat în fața instanței de judecată.

Incidentul vine să reamintească faptul că furtul din magazine reprezintă o infracțiune pedepsită de lege, iar persoanele implicate în astfel de fapte vor suporta consecințele acțiunilor lor. Manipularea și sustragerea de bunuri din unitățile comerciale se pedepsește cu închisoare, existând riscul ca autorii să ajungă chiar și după gratii.