5 idei de amenajare cu rafturi cosmetice rezistente și stilate pentru baie

0
93
5 idei de amenajare cu rafturi rezistente şi stilate pentru baie

Felul în care amenajezi baia poate avea impact asupra modului în care te simți și de aceea este important să folosești cele mai bune accesorii baie și instalații pentru a avea confortul dorit. Poți folosi o coloană de duș deosebită sau un suport cosmeticecare să fie special, in ton cu celelalte accesorii si cu bateriile din baie.

Iată 5 idei de amenajare cu rafturi rezistente și stilate pentru baie care te vor ajuta să te bucuri de această experiență:

  1. Folosește un suport cosmetice negru și accesorii din aceeași gamă pentru un aspect contemporan

Un suport cosmetice negru pentru peretele de stical al cabinei de dus, poate să fie întotdeauna folositor și poate să fie cel care aduce un element special camerei de baie. Poți să alegi unul care are mai multe rafturi încăpătoare și rezistente pentru a putea depozita ușor ceea ce este necesar pentru baia ta. Poți adăuga și alte elemente de decor sau alte accesorii din aceeași gamă pentru un aspect unitar al baii. Folosește un suport pentru cosmetice negru și un suport de hârtie igienica cu același tip de aspect pentru a avea elemente de detaliu, care construiesc un decor modern.

  • Alege să folosești rafturi albe pe suport alb sau transparent pentru a nu atrage atenția și a aduce senzația de spațiu mare, chiar și în băile de mici dimensiuni

Uneori este important să mărești vizual spațiul folosind trucuri de decor. Unul dintre acestea este cel legat de culorile pe care le utilizezi. Albul mărește vizual spatiul și dă senzația de deschidere. De aceea poți folosi un suport cosmetice alb Deante. Vei putea construi imaginea unitară a unui spațiu care are un aspect elegant și modern. De asemenea, poți alege suport alb pentru oglindă sau pentru elementele care stau la duș, din interiorul cabinei de tip walk-in.

  • Un raft stilat este cel care are elemente simple, având linii drepte și frumos conturate

Atenția la detalii poate insemna diferenta dintre o amenajare grozava si una mediocra. De aceea este semnificativ modul în care alegi rafturile sau suporturile folosite în baia ta. Poți alege să utilizezi suporturi pentru cosmetice sau suporturi pentru hârtie igienică și perie de calitate, care au linii simple, pentru a te ajuta să construiești o imagine unitară și frumoasă spațiului.

  • O oglindă de machiaj cu led poate să fie folosită alături de un suport pentru cosmetice alb pentru un aspect simplu și perfect pentru o doamnă sau domnișoară

Alege o oglindă cu led pentru a vedea totul foarte clar și bucură-te de un suport de cosmetice cu linii frumoase pentru a avea un set elegant și util pentru orice doamnă sau domnișoară.

  • Folosește fiecare accesoriu pentru baie la locul potrivit

Pentru toate lucrurile mărunte necesare toaletei personale este necesar un dulap baie – obiect de mobilier pe care îl găsiți în diverse variante pe magazine Sporulcasie.ro.

Celelalte accesorii de baie se pot amplasa teoretic oriunde în încăpere, dar înainte de a pune mâna pe bormașină, fă un pas în spate și alege locurile potrivite.

Evident, suportul pentru peria WC și suportul pentru hârtie igienică nu pot fi amplasate decât în preajma toaletei, dar celelalte accesorii au nevoie de ceva mai multă atenție. Bara pentru prosop trebuie să fie amplasată în preajma căzii/cabinei de dus, dar este nevoie de una și în preajma lavoarului. În ambele cazuri aceasta trebuie să se afle la o lungime de braț distanță. Dacă lavoarul și cadă/cabina de dus nu permit acest amplasament, ai nevoie de 2 locuri pentru prosoape: fie 2 bare, fie o bară și un cuier.   Tot în zona lavoarului trebuie amplasat suportul pentru periuțe și pasta de dinți, plus suportul pentru săpun. Oglinda cosmetică se amplasează de obicei în zona oglinzii principale din baie, sau măcar în zona unei surse puternice de lumină.