Ganoderma cafea cu aromă de sănătate

0
5
Ganoderma cafea cu aroma de sanatate

Dacă te afli printre băutorii de cafea, vei avea acum ocazia să vezi că băutura amară este utilă. Există numeroase dovezi că pentru mulți oameni, în anumite condiții, ganoderma cafea acționează ca stimulent și antidepresiv. Oamenilor cărora le place cafeaua cu ganoderma, susțin că aceasta poate crește imunitatea, poate ajuta la pierderea în greutate, poate combate oboseala, poate îmbunătăți memoria, crește rezistența energetică, reduce colesterolul, stresul, schimbă procesul de îmbătrânire și stimulează circulația sângelui. Ciuperca Reishi (Ganoderma lucidum) este cunoscută ca una dintre cele mai bune surse de antioxidanți.

Ganoderma cafea – Beneficii

Ganoderma cafea este sub formă de cafea instant, 100% cafea Arabica și 100% extract de ciuperci Reishi. Pe lângă tonusul și energia pe care le oferă acest produs, este o băutură care oferă o serie de beneficii pentru sănătate și pentru om. Este potrivită pentru consumul tuturor și de asemenea, este potrivită pentru cei care ar dori să-și reducă consumul de cafea, dar să-și mărească în același timp nivelul de energie. În magazinul online cafea-ganoderma.ro există mai multe tipuri de cafea ganoderma pe care le poți alege pentru beneficiul tău. 

Cercetările pe termen lung asupra ciupercii, arată că aceasta poate oferi anumite beneficii pentru sănătate. Există publicații în mass-media și institute mondiale care explică unele dintre beneficiile ciupercii Reishi. Poate fi utilizată ca alternativă la tratamentul convenţional, dat fiind potențialul său de a susține răspunsul organismului la tumori și de a stimula imunitatea pacientului. Combinația dintre cafea și ciuperca Reishi, face ca produsul să fie o modalitate ușoară de a obține beneficii pentru sănătate datorate ciupercii și de a bea o cafea mai sănătoasă și foarte gustoasă. Nu perturbă nivelul pH-ului din organism și nu îndepărtează calciul din celule. Ingredientele din conținutul ciupercii afectează acest echilibru, pentru a întări sistemul imunitar și pentru a sprijini procesul de vindecare a corpului.

Principalele funcții cunoscute ale Reishi sunt acelea că acționează ca adaptogen, imunomodulator și antibiotic natural, ajutând organismul să se ocupe doar de bacteriile și microorganismele pe care le acumulează din mediu. Astfel, susține răspunsul imun al organismului. Ingredientele din ciuperca Reishi au un efect benefic major asupra celor cinci organe principale: ficat, inimă, rinichi, plămâni și pancreas.

Se știe că în conținutul său există peste 400 de nutrienți bioactivi diferiți și este considerat suplimentul alimentar cu cel mai mare conținut de nutrienți. Acțiunea sa se datorează conținutului ridicat de germaniu organic, terpenoide, polizaharide, vitamine, minerale, aminoacizi, acizi grași nesaturați și multe alte substanțe utile. Reishi conține o concentrație mare de substanțe nutritive. Există un număr extrem de mare de organizații și laboratoare mondiale care fac cercetări generale asupra ciupercii. Au fost identificate calități care s-au dovedit a fi adevărate în timp.

Gano Cafe – Beneficii

Gano cafe îmbunătățește funcția ficatului, reglează nivelul ph-ului din organism, ajută la detoxifierea organismului și curăță corpul de toxine, deoarece crește
nivelul de antioxidanți, reduce colesterolul din sânge și țesuturi, accelerează celulele reproductive, elimină pigmentarea, susține funcția renală, întărește sistemul imunitar și acționează ca imunomodulator și imunoregulator, îmbunătățește răspunsul imun al organismului. Mai mult decât atât, Gano Cafe are efect antibacterian, efect antiviral, acțiune anticanceroasă, proprietăți antifungice, îmbunătățește funcțiile sistemului digestive, reglează și îmbunătățește funcția celulară și reglează fluidele din corp și din celulele corpului și în special, este benefică pentru persoanele care rețin apa și tind să se îngrașe.