Implant Division SRL unic importator și distribuitor in România pentru CAMLOG

0
7
Implant Division SRL unic importator și distribuitor in România pentru CAMLOG

Începând cu februarie 2021, Implant Division SRL a devenit singurul importator și distribuitor CAMLOG® din România. Odată cu adăugarea in portofoliu a avut loc si lansarea oficiala, in premieră și exclusivitate pentru România, a brandului CAMLOG®, precum și linia de implanturi dentare iSy, linia de implanturi dentare CONELOG Progressive® și sistemul protetic COMFOUR®.

Istoricul companiei CAMLOG®

Grupul CAMLOG este administrat de profesioniști cu mulți ani de experiență în stomatologie, tehnologie medicală, producție conexă și marketing și vânzări internaționale. Obiectivul principal este investirea continuă în inovarea produselor orientate către client, pentru a spori beneficiile utilizatorilor și pacienților prin ușurința de utilizare, versatilitate și fiabilitate remarcabilă.

Datorită rezultatelor sale clinice impresionante, Grupul CAMLOG așteaptă cu nerăbdare viitorul cu încredere și optimism. De la lansarea cu succes a sistemului de implant dentar CAMLOG în septembrie 1999, CAMLOG a câștigat o poziție puternică pe piață, și-a extins în mod constant portofoliul de produse și și-a consolidat poziția competitivă.

Brandul CAMLOG a fost lansat la sfârșitul anului 1999. De atunci, produsele fabricate de Altatec GmbH se numesc CAMLOG. Produsele CYLINEDER-LINE și SCREW-CYLINDER-LINE au fost introduse pe piață pentru prima dată.

In 2009 Implantul SCREW-LINE a scris o poveste de succes cu eficiența și siguranța sa. La IDS au fost  prezentate câteva îmbunătățiri: umărul superior al implantului și rotunjirea geometriei apicale. Geometria pătrată / canelură crește stabilitatea și precizia de transfer.

Anul 2011 aduce introducerea la IDS a sistemului de implant dentar CONELOG®. CAMLOG își extinde ofertele cu conexiuni conice implant-bont. Sistemul de implant CAMLOG® va continua să fie dezvoltat în viitor. Implanturile CONELOG® au un conic interior autoblocant (7,5 °) și trei caneluri de implant / trei came de bont.

Brandul „iSy by CAMLOG” a fost lansat cu succes la IDS 2013 în Köln, Germania. Cu conceptul independent de implant iSy, CAMLOG a intrat pe un teritoriu virgin și a deschis noi piețe. ISy a primit un răspuns extrem de pozitiv nu numai de la experți în clinici și laboratoare dentare, ci și din întreaga industrie.

Cu peste 280 de angajați calificați, infrastructură de ultimă generație și unele dintre cele mai avansate instalații de producție de acest gen, ALTATEC GmbH, situată în Wimsheim lângă Stuttgart, Germania, asigură că povestea de succes a Grupului CAMLOG va continua mult timp. Din etapa de planificare, se pune cel mai mare accent pe crearea unui site de producție care nu numai că îndeplinește toate cerințele Legii dispozitivelor medicale, dar îndeplinește și standardele internaționale (în special reglementările americane stricte). Procesele de fabricație de înaltă tehnologie și asigurarea continuă a calității asigură un nivel constant de calitate.

CAMLOG este actualizat în domeniul stomatologiei implantare și adoptă o abordare orientată spre viitor în întregul portofoliu de produse. Pentru a aborda piața implanturilor din orice unghi posibil portofoliul de produse se bazează pe mai mulți piloni. Sistemele de implant CAMLOG®, CONELOG®, și iSy® acoperă perfect diferite domenii de aplicare. Cu aceste patru linii de implanturi fascinante, vă oferim soluții pentru a satisface diferite concepte și nevoi de tratament. Ceea ce au în comun toate sistemele noastre: sunt perfect adaptate cerințelor practicii zilnice, permițându-vă să vă concentrați asupra pacientului.