Lustre și corpuri de iluminat economice și cu design modern și elegant

0
54
Lustre și corpuri de iluminat economice și cu design modern și elegant

Pe piața echipamentelor de iluminat apar lustre și corpuri de iluminat fundamental noi, care câștigă popularitate în rândul consumatorilor. Pe lângă utilizarea tehnologiei LED, punctul culminant al acestora este metoda originală de conectare la bară. Acestea sunt așa-numitele lumini de cale, cu ajutorul cărora poți regla direcția fluxului luminos și intensitatea acestuia. Se observă o cerere crescută și pentru alte noutăți ale tehnologiei de iluminat, care câștigă simpatia consumatorilor. Senzorii de mișcare care sunt încorporați în aceste lustre și corpuri de iluminat fac posibilă utilizarea lor economică și pornirea lor numai atunci când oamenii sunt în cameră. Lustrele și corpurile de iluminat cu LED, cu senzori de mișcare îți permit să economisești energie. Fie că sunt suspendate sau montate pe tavan, sursele de lumină au un spectru excelent de flux luminos. Acest spectru este reglabil și poate fi atât în ​​nuanțe calde, cât și reci.

Lustre și corpuri de iluminat pentru dormitor

Nivelul de confort din dormitor depinde direct de iluminare. Designul adecvat al iluminatului în dormitor este important, pentru ca acesta să devină un loc confortabil pentru relaxare zi și noapte, precum și pentru activitățile zilnice. Când vine vorba de somn, cu cât este mai întunecat, cu atât mai bine, dar ce rămâne cu restul timpului pe care îl petreci în dormitor? Dormitul, odihna, relaxarea și lectura se întâmplă în multe dormitoare. Acest lucru necesită o cameră cu iluminare bună, unde există mai multe surse de lumină de la tavan până la pat. În proiectul pentru iluminatul camerei, ar trebui prevăzute corpuri de iluminat pentru diferite niveluri. 

Iluminatul este adesea uitat atunci când alegi stilul interior și mobilierul. Este păcat, deoarece iluminarea bună este un element de design foarte important în fiecare cameră. Nu este suficient doar să atârni o lustră în centrul camerei și să consideri interiorul complet. Cea mai comună sursă de lumină într-un dormitor este un corp de iluminat încastrat, care este atașat direct de tavan. Pentru un dormitor mic, acesta poate oferi iluminatul de care ai nevoie. Poți alege corpuri de iluminat care să completeze stilul interior al dormitorului din magazinul online lustre-lampi.ro.

Lustre și corpuri de iluminat suspendate

Lustrele și corpurile de iluminat suspendate atârnă de tavan pe un cordon lung sau au un design special. Această opțiune poate fi utilizată în siguranță în încăperi cu tavane de peste 3 metri înălțime. Pentru noptiere, poți alege corpuri de iluminat suplimentare. Oferă suficient spațiu între suprafața și partea inferioară a lustrei. Înălțimea corpului de iluminat de noptieră depinde de înălțimea saltelei. Când folosești lustre sau corpuri de iluminat pentru iluminarea generală a camerei, plasează-le mai aproape de centrul camerei. Este mai bine să dai preferință nuanțelor opace, astfel încât lumina din cameră să nu fie prea strălucitoare, dar să creeze o atmosferă confortabilă în același timp. De asemenea, poți amplasa corpuri de iluminat suspendate de o parte și de alta a patului. Gama de corpuri de iluminat pentru noptiere este acum foarte mare. Lampa este folosită pentru noptieră și pentru a economisi spațiu și de asemenea, pentru a face dormitorul mai puțin aglomerat.