Masini de inchiriat Cluj-Napoca aeroport

0
52
Masini de inchiriat Cluj-Napoca aeroport

Excursii de afaceri, conferinte, intalniri cu partenerii – astazi, acesta este stilul de viata obisnuita a multor oameni de afaceri. Si, de multe ori, trebuie sa te grabesti la o intalnire importanta si in multe alte locuri nu poti intarzia. Prin urmare, trebuie sa apelezi la masini de inchiriat Cluj-Napoca aeroport de la RINO Rent a Car, care este cea mai buna optiune pentru implementarea tuturor planurilor tale. Cu o masina inchiriata cu sofer sau pe cont propriu, te poti deplasa rapid in jurul Clujului si poti rezolva eficient orice afacere. Masini de inchiriat Cluj-Napoca aeroport vei gasi la pretul cel convenabil si profitabil.

Cea mai rentabila varianta

Cel mai bun mod de a ajunge la destinatie de la aeroport, este sa inchiriezi o masina. Si acesta este cel mai convenabil mod, atunci cand ai coborat din avion. Poti inchiria masina la oferte speciale, in functie de sezon si poti pleca fara intarziere. De asemenea, nu este necesar sa respecti programul de transport in comun, ci doar sa-ti pui bagajele in portbagaj si sa conduci din aeroport sau catre aeroport la momentul potrivit pentru tine.

RINO Rent a Car lucreaza cu cele mai mari companii din industrie, si iti poate economisi timpul si banii. Doar spune-le unde si cand ajungi, apoi iti poti alege o masina in care poti avea toata increderea, deoarece autovehiculele sunt verificate din punct de vedere tehnic. RINO Rent a Car ofera cele mai bune masini si cele mai diversificate marci. Astfel poti inchiria un Opel Corsa, VW Passat automat, Audi A6 Clasa Premium, Ford Focus SW, Skoda Rapid 2019, Renault Symbol, Voslkswagen Golf, Skoda Fabia, Skoda Octavia 2018, Dacia Logan 2019 si multe altele.

Masini de inchiriat Cluj-Napoca aeroport – Avantaje

Nu trebuie sa pierzi timp si sa astepti ca masina sa vina. Masinile de la RINO Rent a Car nu intarzie. Soferul te va astepta la aeroport. Preturile masinilor inchiriate pot fi negociate, iar durata inchirierii poate fi lunga sau scurta. Forma de plata se face in numerar sau prin transfer bancar. Daca plata se va face cu cardul, este necesara notificarea in prealabil a managerului, pentru ca soferul sa ia terminalul cu el. Poti opta pentru masini de inchiriat Cluj-Napoca aeroport, cu predare gratuita in Cluj sau din aeroport, fara alte costuri suplimentare. Masinile de inchiriat sunt noi, din diverse clase, marci si culori.

Cum sa comanzi o masina pe aeroportul din Cluj Napoca?

Pentru a inchiria o masina de la aeroport intra pe site-ul rino-rent-a-car.ro. Trebuie doar sa alegi marca si clasa masinii, sa completezi formularul si sa astepti apelul unui operator al firmei. Angajatul te va suna in cel mai scurt timp si iti va da detalii suplimentare. De regula, pentru masini de inchiriat Cluj-Napoca aeroport, comanda se face rapid. Va trebui sa transmiti documentele scanate, si anume, permisul de conducere si pasaportul.

Cost masini de inchiriat Cluj-Napoca aeroport

Pretul de inchiriere este suma tarifului pentru un anumit model de masina si depinde de perioada de inchiriere, precum si de alte servicii suplimentare.