Poți face o rezervare chiar acum!

0
83
Oferte de cazare Mamaia

Este un moment foarte potrivit pentru a ne gândi la vacanța de vară! Și nu ar fi deloc un lucru greșit dacă ați cumpăra chiar de acum biletele pentru sejur. Locul preferat de turiștii români vara este, bineînțeles, litoralul Mării Negre.

Dacă ați decis să ajungeți anul acesta la mare la noi în România, atunci este cazul să vă oferim câteva informații interesante despre ce anume puteți vizita în apropiere de stațiunile turistice.

Ce ar trebui să vizitați în orașul Constanța?

Dacă veți ajunge pe litoral anul acesta, vă recomandăm o zi în orașul Constanța. Merita vizitat!

Vă recomandăm să treceți pe la Farul Genovez, în primul rând. Este vorba despre un far construit de genovezi, din acest motiv se numește în felul acesta. A funcționat până în anul 1913 și are o înălțime de 8 m. Lumina farului poate fi văzută până la o distanță de 10 mile marine. Este un obiectiv turistic vechi și foarte frumos.

Un alt loc istoric foarte interesant este Moscheea lui Carol. O moschee construită de regele Carol I în stil egipteano-bizantin, cu elemente românești arhitecturale. Există aici foarte multe lucruri rare și de patrimoniu. Unul dintre cele mai apreciate fiind covorul lui Abdul Hamid. Se pare că acesta este unul dintre cele mai vechi covoare care există în Europa.

Chiar dacă sejurul în stațiune este la un hotel foarte frumos, în regim all inclusiv Mamaia, merită să poposiți la unul din restaurantele tradiționale de preparate din pește din Constanța. Nu veți regreta, deoarece restaurantele de aici sunt foarte dichisite și bine puse la punct.

Oferte de cazare Mamaia veți găsi pe site-ul agenției de turism Tripme.ro. Există aici multe categorii de oferte, printre care unele chiar exotice. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să contactați un reprezentant din partea agenției.