Service auto profesional Vitan Bucuresti

0
22
Service auto profesional Vitan Bucuresti

Service auto Vitan din Bucuresti efectueaza reparatii si intretinere pentru masini de orice marca. Aici vei gasi o organizare clara a proceselor de service auto, personal inalt calificat si abordarea responsabila a acestora in afaceri, cele mai moderne echipamente si instrumente, care sunt componentele principale ale calitatii si lucrarilor operationale ale firmei de service auto Bucuresti. Service auto Vitan ofera o gama larga de servicii, si anume:

  • Inspectie tehnica programata;
  • Intretinere si reparatii auto;
  • Repararea si intretinerea masinilor;
  • Diagnosticare computerizata a masinilor;
  • Inlocuirea cutiei de viteze, ambreiaj, componente si ansambluri;
  • Reglarea geometriei directiei;
  • Schimbat uleiul si alte lichide de functionare;
  • Electricitate auto, diagnostic si reparatii auto;
  • Montarea anvelopelor si echilibrarea rotilor etc.

Inlocuirea motorului

Au trecut zilele in care inlocuirea unui motor era un proces complex, indelungat si consumator de timp. Acum motorul este inlocuit in mai multe etape, folosind echipamentul modern adecvat. Astfel, intregul complex de lucrari dureaza mult mai putin timp si, in acelasi timp, calitatea muncii este imbunatatita semnificativ. Unul dintre cei mai importanti pasi la inlocuirea unui motor este selectarea corecta a pieselor necesare. Componentele pentru aceasta operatie sunt selectate strict, in functie de numarul sasiului unei anumite masini. Pentru a minimiza timpul de lucru la inlocuirea motorului, service auto Bucuresti a elaborat un program special de depozitare. De asemenea, exista un depozit mare de piese pentru diverse motoare, iar daca nu exista o anumita piesa in acest depozit, aceasta este preluata din stocurile firmelor partenere. 

In acele cazuri rare in care nu se poate primi prompt piesa necesara, se apeleaza la servicii de livrare expresa. Datorita relatiilor stabilite cu producatorii, piesa necesara ajunge la service cat mai curand posibil. In mod firesc, absolut toate componentele, indiferent daca provin din depozit, de la parteneri sau direct de la producator, au certificate de calitate necesare si alte documente care fac posibila asigurarea obligatiilor de garantie pentru intreaga gama de lucrari privind diagnosticul, reparatia si inlocuirea motorului. Ultima etapa de inlocuire a oricarui motor este re-diagnosticarea acestuia, care include o unitate de control. Astfel, atat profesionistii cat si clientul pot aprecia pe deplin volumul si calitatea muncii efectuate.

Inlocuirea cutiei de viteze

Adesea, in cazul unei uzuri grele, este mai rezonabil sa inlocuiesti cutia de viteze cu una noua, decat sa investesti bani in repararea uneia existente. Prin urmare, daca cutia de viteze s-a defectat sau nu a trecut inspectiile tehnice in timp util, poti apela la service auto Bucuresti pentru inlocuirea acesteia. Cert este ca structura cutiei de viteze este adesea mult mai complicata decat chiar si un motor. Pentru a inlocui cutia de viteze, clientul trebuie sa livreze masina pentru diagnostic, in timpul careia i se va propune sa faca o inlocuire a cesteia, daca este necesar. Cutia sau componentele necesare vor fi livrate cat mai curand posibil, iar cei mai buni specialisti vor efectua lucrarile in sine. La fel ca in cazul motorului, in faza finala a lucrarii se efectueaza o verificare obligatorie a acesteia. Pe baza datelor primite, angajatii service-ului auto Vitan scriu un acord de garantie. Pentru detectarea si eliminarea la timp a defectiunilor, trebuie sa faci periodic o inspectie tehnica. Acest lucru va prelungi semnificativ durata de viata a intregii masini si va duce la economisirea bugetului.