Servicii de închirieri microbuze și autocare în București

0
119
Servicii de închirieri microbuze și autocare în București

Compania TRANSCAR SRL furnizează servicii europene de transport și închirieri autocare și microbuze în București pentru toate companiile și persoanele fizice interesate. De asemenea, toate serviciile incluse în portofoliul companiei mai sunt furnizare și în localitățile Alexandria, Zimnicea, Videle, Roșiorii de Vede și Turnu Măgurele.

Care sunt avantajele colaborării cu această companie?

TRANSCAR SRL este o companie românească cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul serviciilor de transport și de închirieri. Deoarece s-au făcut dezvoltări importante, în mod constant, în dezvoltarea companiei, parcul auto este foarte modern în prezent. Este vorba despre microbuze și autocare de actualitate, foarte bine întreținute și foarte sigure, Mercedes, Isuzu, Iveco, Volvo, etc.

Dotările sunt importante (sisteme moderne de sonorizare, sisteme moderne de iluminat, toalete on board, aer condiționat, etc.). Șoferii cu care compania colaborează sunt experimentați și foarte amabili și prietenoși cu pasagerii.

Oferta de servicii este foarte variată! Puteți contracta în același timp servicii de inchirieri autocare și microbuze pentru transportul grupurilor în excursii (copii sau adulți!), servicii de închirieri pentru evenimente importante, servicii de transport angajați, servicii de transport copii la școală, servicii de transport în interes de afaceri sau în interes ecumenic, etc.

Servicii de închirieri microbuze București

Unele din cele mai solicitate servicii incluse în portofoliul companiei sunt serviciile de inchirieri microbuze Bucuresti. Acestea pot fi contractate atât de către companii cât și de către persoane fizice care doresc să transporte persoane la un eveniment deosebit, care doresc să plece în vacanță cu un grup de prieteni, rude sau colegi, pentru transportul copiilor la școală, after-school, etc.

Toate tipurile de servicii sunt furnizate la nivel european. Multe companii au decis să își externalizeze serviciile de transport angajați și au acceptat oferta companiei TRANSCAR SRL, deoarece a fost mult mai avantajoasă. Nu este deloc important câți salariați aveți în cadrul companiei, compania îi poate transporta fără nici un fel de problemă, la și de la servici. Parcul auto propriu dispune de suficiente mașini pentru a pune la dispoziția oricărei companii interesate servicii de inchirieri microbuze și autocare pentru transportul angajaților.

Toate informațiile despre oferta companiei le găsiți pe site-ul Transcarsrl.ro.