Autorizație noua de construire pentru un proiect rezidențial de tip boutique în nordul Bucureștiului

0
17
Autorizație noua de construire pentru un proiect rezidențial de tip boutique în nordul Bucureștiului

One United Properties continuă seria dezvoltărilor imobiliare sub umbrela brandului Neo, o divizie lansată în a doua jumătate a anului 2018 și dedicată proiectelor rezidențiale de tip boutique exclusivist de dimensiuni mai mici, a anunțat dezvoltatorul.

Potrivit sursei, compania a primit autorizația de construire pentru proiectul Lacul Neo Floreasca din sectorul 2, cea mai exclusivă dezvoltare rezidențială de pe malurile lacului Floreasca.

„Neo este un brand exclusivist de tip boutique, care se concentrează numai pe zone foarte bune sau excepționale, în toate districtele Bucureștiului, pe terenuri cuprinse între 2.000 și 4.000 mp”, a explicat Victor Capitanu, cofondatorul One United Properties.

„Cu brandul Neo vizăm clienți cu venituri medii spre mari, mari și foarte mari”, a adăugat el.

Lucrările la proiectele de birouri imobiliare din București continuă, deși cu un ritm mai lent.

Clădirile de birouri cu o suprafata totală de aproximativ 450.000 de metri pătrați sunt în construcție în București, finalizarile fiind programate din 2020 până în 2022, iar dezvoltatorii au menținut activitățile de construcție, cu toate protecțiile sanitare necesare lucrătorilor.

Cei aproximativ 450.000 mp vor fi livrați în aproximativ doi ani și jumătate și vor aduce piața de birouri din București la aproximativ 3,5 milioane mp.

Până în prezent, lucrările la niciun șantier nu s-au oprit din cauza pandemiei coronavirusului, dar au fost luate măsuri pentru protejarea lucrătorilor, relateaza site-ul de stiri din Bucuresti, Ziarul de Bucuresti