Cada freestanding Bella Casa

0
24
Cada freestanding Bella Casa

Nu este nevoie de un cadru suplimentar pentru cadă, deoarece modelele de căzi freestanding sunt de sine stătătoare sau, mai bine zis, pereții exteriori sunt destul de plăcuți din punct de vedere estetic. Poți așeza o astfel de baie oriunde – în colț, de-a lungul peretelui și chiar în centrul băii și poți construi un podium pentru a aduce comunicațiile. Potrivit designerilor, mulți oameni încearcă să facă baia cât mai confortabilă, deoarece aici se relaxează și își distrag atenția de la gânduri, după o zi grea de muncă. Din acest motiv, cererea de căzi freestanding elegante crește în fiecare an.

Cada freestanding Bella Casa – Avantaje

Principalele avantaje ale căzilor freestanding Bella Casa sunt confortul de îngrijire și operare, sortimentul mare de modele de căzi, posibilitatea de a comanda o cadă conform propriului proiect, selecția largă de culori/forme/ materiale, întruchiparea oricăror idei de design datorită amplasării permisibile a căzii oriunde în baie. Clientul poate experimenta în siguranță, alegând cele mai inimaginabile forme și culori pentru cada freestanding Bella Casa. Oval, pătrat, dreptunghiular, rotund, asimetric – toate acestea sunt disponibile pentru oricine dorește o astfel de cadă modernă.

Cada freestanding Bella Casa din acril

Acrilul este unul dintre cele mai plastice materiale, dintre toate opțiunile existente. Este logic să scoți în evidență versatilitatea materialului. Numai o cadă de baie din acril poate avea o formă nestandard, care să îi poată surprinde pe mulți. Cada freestanding Bella Casa acrilică este, de asemenea, sigur de utilizat, deoarece suprafața materialului este antiderapantă. Astfel de căzi păstrează bine căldura și sunt practice. O cadă clasică din acril va arăta grozav în spațiul băii, indiferent de dimensiunea încăperii. În plus, înălțimea picioarelor poate fi ajustată pentru a se potrivi întregii familii. Pentru a face acest lucru, ar trebui să dai preferință modelelor speciale.

Cada freestanding Bella Casa – Accesorii

Căzile de baie moderne, din acril, au un aspect încântător, datorită în mare parte, componentelor bine alese. Fontul în sine va arăta perfect dacă este asociat cu un mixer similar în același stil. Pentru a sublinia rafinamentul și luxul băii, bateriile pentru astfel de produse sunt instalate de obicei pe podea. Robinetele scumpe pot fi decorate cu elemente decorative de forjare. Se potrivesc perfect în interiorul băilor în stil clasic, precum și baroc și rococo. Pentru un interior de înaltă tehnologie, se recomandă alegerea unui mixer cu forme drepte și laconice, fără accente inutile. Este de remarcat faptul că multe modele de căzi freestanding acrilice sunt deja echipate cu un mixer și alte dispozitive pentru funcționarea echipamentului, ceea ce elimină necesitatea de a cumpăra în mod independent anumite accesorii.

Designerii sfătuiesc dezvoltarea stilului de decorare a băii după alegerea echipamentului, deoarece cada independentă devine centrul principal al băii. Cu alte cuvinte, stilul produsului determină stilul interiorului. Culoarea echipamentului și culorile materialelor de finisare din baie pot fi identice, dar există întotdeauna un loc pentru soluții originale. De aceea, și combinațiile contrastante rămân în tendință. Obiectul principal al interiorului unei băi moderne va fi produsul de pe podiumul creativ sau așa-numita cadă „încastrată”.