Ceasuri de firmă ieftine pentru femei – află cum le găsești la reducere

0
24
Ceasuri de firmă ieftine pentru femei – află cum le găsești la reducere

Nu există femeie care să nu iubească ceasurile de firmă. Atunci când sunt și la ofertă și au un preț bun, niciuna nu stă pe gânduri și achiziționează un ceas ieftin de firmă!

Cum găsești însă ceasuri frumoase, ieftine, dar bune și calitative de firmă?

Cel mai simplu mod de a prinde aceste oferte cu reduceri și discounturi la ceasurile de firmă este să urmărești fie perioadele de lansare ale colecțiilor noi, fie perioadele de lichidări de stoc pentru ceasurile din sezonul trecut!

De exemplu, am gasit o gamă de ceasuri ieftine de damă cu prețuri foarte mici, dar calitate premium, sub brandul SaraTremo. Se pare că se face lichidare de stocuri la modelele de ceasuri fabricate anul acesta, pentru a face loc în depozit pentru ceasurile de anul viitor. Așadar, acum este momentul să beneficiezi de un ceas de firmă la reducere, pe gustul tău!

Ceasuri cu preț redus, aceeași calitate!

Chiar dacă prețul ceasurilor cu discount e mic, calitatea și accesoriile rămân aceleași: beneficiezi de un ceas impecabil, de invidiat, ambalat în cutie premium, livrat cu punguță de cadou. Astfel, aceste modele de ceasuri cu discount de lichidare de stoc devin și o idee foarte bună de cadou pentru cineva drag. Oferi un ceas premium la preț cu discount până în 100 lei și îl primești gata ambalat, numai bun de oferit cadou fără să îți bați tu capul cu nimic! Asta e un deal bun, nu?

Alte modele de ceasuri cu discount

Dacă bugetul tău e ceva mai permisiv de 100 lei, poți alege un ceas cu sticlă de Murano autentică, produs în Veneția, în inima Italiei, după standarde înalte, urmând tradiția Murano. Un astfel de ceas este nu doar elegant, frumos și rafinat, ci va deveni o piesă de colecție între ceasurile tale prin inserțiile sale deosebite din sticlă de Murano. Modelele de ceasuri ieftine cu sticlă de Murano autentică se livrează cu certificat de calitate și autenticitate, astfel încât te alegi cu un model premium la un super-preț pentru acest design.

Dacă te simți generoasă și vrei să investești într-un ceas de colecție, care nu își pierde valoarea la revânzare și care va rămâne în familia ta ca bijuterie de familie peste zeci de ani, ai putea alege un ceas din argint masiv. Acesta este o valoare în sine, dincolo de aspectul său grandios.

În mod normal, un astfel de ceas masiv realizat în argint 925 costă în jur de 1000 Euro, însă, dacă prinzi perioadele de lansări de colecții sau lichidări de stoc, îl poți găsi chiar și cu prețuri de 1000-1500 lei.

Ai grijă însă, ceasurile din argint masiv care sunt prea ieftine, sub 1000 lei, pot fi fake-uri, deci poți căuta promoții bune, dar fără să faci rabat de la calitate. În orice caz, orice ceas din argint masiv ar trebui să fie însoțit de un certificat de calitate și conformitate cu semnătura și ștampila vânzătorului.

Tu câte ceasuri ai în colecție? La ce prețuri îți cumperi ceasurile de obicei, la preț întreg sau aștepți perioadele de lichidări de stocuri?