Ce Efecte Are OxyMax Oxigen Lichid Stabilizat Asupra Sanatatii Noastre

0
202
Ce Efecte Are OxyMax Oxigen Lichid Stabilizat Asupra Sanatatii Noastre

Fara oxigen, viata este imposibila. Corpul viu poate functiona in echilibru si in armonie, numai daca celulele primesc o cantitate adecvata de oxigen. Daca din anumite motive, celulele primesc mai putin oxigen decat este necesar, procesele producatoare de energie care asigura functii vitale sunt perturbate, ceea ce duce la probleme de sanatate. In acest caz ai nevoie de oxigenoterapie.

OxyMax este un oxigen lichid, ce poate ajuta eficient alimentarea celulelor cu oxigen. Suplimentul organic care contine oxigen lichid stabilizat nu are gust, nu are culoare, nu are aroma, dar viata nu exista fara el. Oxigenul este poate cel mai frecvent element chimic de pe Pamant. Continutul de oxigen in aer este de 21%, dar concentratia reala de oxigen, in special in orasele mari poluate, este de obicei mai mica.

Simptomele lipsei de oxigen

Acum 100 de ani, continutul de oxigen din aer era de 22%. Astazi este in medie de 19% si chiar mai putin in orasele mari. Plamanii sunt incarcati cu substante chimice, polen, monoxid de carbon, praf, cadmiu, plumb ce sunt emise zilnic din diversi poluanti. Reactia naturala a organismului in aceasta situatie, se manifesta prin manifestari indirecte cum ar fi: cefalee, oboseala, probleme respiratorii, alergii. In ceea ce priveste mancarea si bautura, situatia nu pare mai optimista. Conservantii, colorantii si, in unele cazuri, substantele nocive impovareaza corpul uman in plus. Toate procesele care insotesc civilizatia fac rau organismului, ceea ce creste inevitabil nevoia de absorbtie suplimentara de oxigen.

Atunci cand cantitatea de oxigen este insuficienta, pentru a mentine viata unei celule, se apeleaza la o alta sursa de energie pentru ca aceasta sa isi mentina functiile vitale. In astfel de cazuri, metabolismul celular este perturbat si sunt eliberate substante chimice nedorite. Acest lucru predispune la aparitia unui grup intreg de celule slabe, nesanatoase, care si-au pierdut capacitatea de a se apara de virusi, ciuperci, bacterii si alti agenti patogeni. Organismele, cum ar fi parazitii intestinali, sunt anaerobe si semnificativ mai active intr-un mediu scazut de oxigen. In astfel de cazuri, ele se pot multiplica pana la o cantitate periculoasa, ceea ce poate duce la diverse probleme nu numai in tractul gastro-intestinal. Ele se pot raspandi si in alte organe si, datorita substantele lor toxice, pot provoca boli precum eczeme, modificari ale pielii, dureri de cap, migrene, oboseala cronica.

Nevoia tot mai mare de oxigen este legata de o sursa mai slaba de oxigen. In Statele Unite, se dezvolta multe tipuri de aditivi biologici continand oxigen. Dintre toate solutiile ajutatoare, cea mai eficienta o reprezinta oxigenul stabilizat.

OxyMax contine molecule stabilizate de oxigen care intra in fluxul sanguin in timpul digestiei. O formula biologica care contine 12.000 de molecule de oxigen stabilizat la un milion de parti, completeaza cantitatile necesare de oxigen ale corpului. OxyMax este un catalizator care ajuta la procesul de metabolizare si contribuie la distrugerea bacteriilor anaerobe – salmonella, colibacterii, streptococi, stafilococi si multe altele.

OxyMax – Proprietati

 • Extrem de stabil, nu se descompune de-a lungul anilor.
 • In uz normal, nu are efecte negative asupra organismului si este absolut sigur.
 • Nu produce radicali liberi.
 • Usor de digerat.
 • Stimuleaza absorbtia vitaminelor, mineralelor, aminoacizilor si plantelor medicinale.
 • Ajuta la alimentarea cu oxigen a celulelor si stimuleaza metabolismul.
 • Incarca organismul cu energie si imbunatateste astfel procesele fiziologice, in special in cazul activitatii fizice active.
 • Amelioreaza simptomele de deteriorare a organelor respiratorii.
 • Activeaza circulatia sangelui, contribuind la prevenirea bolilor cardiovasculare (atac de cord, flux mare de sange, hemoragie cerebrala).

Ingrediente

 • Oxigen activ;
 • Molecule stabilizate cu oxigen in apa purificata – 60,0 ml;
 • Sodiu / Clorura de sodiu / Carbonat de sodiu – 120,0 mcg.

Mod de administrare

5-10 picaturi de OxyMax adaugate la 2 dl de apa.