Ce tipuri de curele de ceas să alegeți în funcție de ținuta pe care o purtați?

0
71
Ce tipuri de curele de ceas să alegeți în funcție de ținuta pe care o purtați?

Având în vedere estetica și calitățile unui ceas, ori de câte ori avem de făcut o alegere în acest sens decizia este una foarte grea. La ora actuală există atât de multe opțiuni și variante deosebite încât atunci când vrem să cumpărăm un ceas va trebui să ne stabilim de la început anumite criterii de selecție. Pe lângă designul specific al unui ceas, unul dintre aspectele care cântăresc greu în alegere este reprezentat de tipurile de curele ceasuri disponibile.

Un ceas deosebit va fi întotdeauna un accesoriu remarcat, indiferent de ținuta pe care o alegeți. Fie că vorbim de o ținută de zi, de club, de una business sau sport, alegerea celor mai potrivite ceasuri și a celor mai adecvate bratari pentru ceasuri este o dovadă de stil.

Atunci când vine vorba de ținutele doamnelor, posibilitățile de combinare și variantele de curele de ceasuri ce pot fi purtate sunt nelimitate. În cazul lor creativitatea și asocierile, chiar și un pic mai nonconformiste, sunt mereu acceptate.

În ceea ce privește stilul masculin, putem spune că dress-codul în cazul lor este un pic mai restrictiv. Un bărbat nu poate să asocieze modele și culorile oricum. Ținuta lui este întotdeauna specială.

Iată care sunt principalele tipuri de curele pe care să le alegeți și pe care să le asortați la ținutele voastre:

  • Cureaua din material textil sau Nato

Acesta este un tip de curea care, datorită materialului din care este confecționat, permite pielii să respire și este ideal pentru a fi accesorizat la un ceas sport sau la o ținută de zi casual. Realizată din material textil sau nylon, aceast tip de curea se regăsește în multe colecții datorită aspectului practic și posibilităților de customizare nelimitate. Astfel de curele pot fi cumpărate în culori și forme vesele și variate. Este un tip de curea recomandat pentru a fi asociat ținutelor lejere de vară.

  • Cureaua din piele

Este cel mai utilizat și cel mai des întâlnit tip de curea. Acestă curea poate fi accesorizată la aproape orice tip de ceas și, în funcție de culoare, se potrivește oricărui tip de ținută, fie ea business, casual, office sau de zi. Pentru a menține aspectul elegant al unui ceas, este bine ca, atunci când această curea se deteriorează, să o schimbăm cu alta potrivită.

  • Brățara metalică

Brățările din oțel inoxidabil, titan, alamă sau suflate cu diverse metale prețioase transformă ceasurile în adevărate bijuterii. Un ceas de mână cu o astfel de curea poate fi purtat la o ținută business, office, la club sau la o ieșire în oraș. Datorită aspectului deosebit este de fapt un accesoriu care merge la orice ținută.

  • Curelele de silicon sau cauciuc

Aceste tipuri de curele sunt foarte potrivite pentru o ținută casual sau sport. Sunt nonconformiste, durabile și ușor de întreținut. Sunt accesoriile ideale pentru a fi purtate la ținutele de zi, de vacanță și de petrecere a timpului liber.

În funcție de stilul preferat și de obișnuința de a vă înbrăca aveți mereu posibilitatea să alegeți varianta care vă convine.

Așadar, pentru a purta ceasuri de mana cu accesorii potrivite și a lua cea mai bună decizie, alegeți cu încredere curelele de ceasuri din oferta magazinului online Watchshop.ro.