Cum ne îmbrăcăm dacă suntem … supraponderali?

0
69
Cum-ne-imbracam-daca-suntem-…-supraponderali

De foarte multe ori avem nevoie de puțin ajutor pentru a ne descurca mai bine în situații dificile, nu este așa?

Sunteți o persoană corpolentă și nu știți cum puteți masca lucrul acesta, în așa fel încât acest lucru să nu iasă foarte mult în evidență? Trebuie să participați la un eveniment …mai important și nu aveți deloc soluții foarte bune pentru a face față cu succes acestui lucru?

Sfaturile noastre pentru astfel de situații, suntem convinși că vă vor prinde foarte bine!

Toate persoanele care au un corp corpolent și kilograme în plus față de media obișnuită, au șolduri mari, brațe și coapse groase, etc. Tendința noastră este de a purta haine largi, în primul rând. Însă, acestea nu trebuie să fie foarte… largi.

Hainele exagerat de largi ne vor scoate și mai mult formele în evidență. De aceea, recomandarea noastră este de a purta haine mai strâmte. Bineînțeles, nu foarte strâmte și fixe deoarece și atunci formele vor ieși prea mult în evidență.

Din punctul de vedere al culorilor, este recomandat să optați pentru haine mai închise la culoare. Fără a exagera, bineînțeles. Culorile hainelor pot fi intercalate. O jachetă de culoare închisă se poate purta peste o bluză de culoare deschisă, bineînțeles.

Decolteurile trebuie foarte bine evidențiate în cazul doamnelor. Ele vor deschide aspectul și vor oferi și o notă aparte de feminitate. Pantofii sau sandalele cu tocuri sunt foarte recomandate. Bijuteriile frumoase asortate bine, fără a fi prea opulente, vor oferi un aspect foarte plăcut, de asemenea.

Nu sunt deloc potrivite hainele cu imprimeuri mari, hainele cu dungi late sau hainele prea lungi și largi.

Deși este mult mai complicat să găsim haine de mărimi mari, au apărut și la noi în țară magazine specializate care comercializează doar haine pentru persoanele supraponderale. Ofertele acestora merită analizate periodic, chiar dacă ați optat deja pentru hainele la comandă, care sunt mult mai potrivite pe măsurile proprii.

Kso.ro un magazin de haine foarte interesant!

Kso.ro este numele unui magazin online care comercializează doar haine de mărimi mari și foarte mari pentru bărbați, respectiv mărimi de la 2XL până la 6 XL.

Următoarele categorii de haine marimi mari le puteți comanda de aici într-un mod foarte simplu: veste, cămăși, geci, hanorace, pantaloni, tricouri, lenjerie, blugi, bluze, etc.

Este vorba despre foarte multe produse de o foarte bună calitate care își așteaptă clienții zi de zi.

Timpul de livrare al produselor este scurt, pot fi returnate dacă sunt respectate condițiile companiei și plata se poate face cu cardul sau ramburs, în momentul în care primiți coletul.

Vă recomandăm modelele de geci mari îmblănite bărbătești, care sunt foarte potrivite pentru sezonul acesta rece care deja a început. Orice produs poate reprezenta și un foarte frumos cadou pentru sărbătorile de iarnă, bineînțeles.