Produse foarte moderne pentru manichiuri și pedichiuri

0
12
Produse foarte moderne pentru manichiuri și pedichiuri

Callipso.ro este un important distribuitor de produse profesionale și semiprofesionale din România care comercializează foarte multe categorii principale de produse pentru manichiuri și pedichiuri moderne. Este deja recunoscut de aproape toate saloanele de înfrumusețare, pentru calitatea produselor sale. Foarte avantajos este faptul că, acest magazin online nu comercializează produse fabricate de o singură companie. Este vorba despre produsele profesionale ale multor companii recunoscute în întreaga lume: EVERIN, SILCARE, CANNI, MOLLY LAC, ROSALIND, VENALISA, etc.

Soluții pregătitoare pentru unghii CANNI

Base Coat CANNI, 18 ml

Este un produs de actualitate care are rolul principal de a oferi rezistență îndelungată unghiilor tehnice. Pentru aplicarea lui va fi nevoie de următoarele lucruri: unghia va trebui pregătită cu ajutorul unui buffer modern, pentru a îndepărta luciul unghiei și apoi trebuie foarte bine degresată.

Dacă manichiura impune, se va aplica la început un strat de soluție de tip Primer și apoi se va aplica un strat subțire de Base Coat CANNI. Nu va trebui să atingeți cuticulele, deoarece soluția aceasta le poate ataca. Uscarea se va realiza cu ajutorul unei lămpi UV, timp de 120 de secunde.

După uscare, poate fi aplicat gelul constructie și pot fi urmați toți pașii necesari realizării unei manichiuri moderne.

Top Coat RUBBER SYSTEM CANNI

Soluțiile profesionale de tip Top Coat se folosesc întotdeauna la final. Rolul lor este de a proteja foarte bine manichiura sau pedichiura și de oferi un luciu foarte frumos pentru acestea. Cu cât sunt de o calitate mai bună, cu atât vor rezista mai mult timp. Le puteți comanda și dumneavoastră acasă și le puteți aplica zilnic pe manichiură pentru o mai bună întreținere.

Deoarece este un produs modern și de actualitate, uscarea lui se face tot cu ajutorul lămpilor UV sau LED. Pentru acest produs uscarea durează 3 minute dacă veți folosi o lampa profesională UV sau 30-60 de secunde, dacă veți folosi o lampă de tip LED. După uscare, se poate folosi o soluție de tip cleaner pentru degresare.

Gel construcție Everin Milky White, 50 gr

Este un produs interesant, comercializat de către magazinul online Callipso.ro. Este un gel alb și lăptos marca Everin , care îmbină calitățile unui gel de tip construcție cu cele ale unui gel de tip Cover.

Poate fi folosit cu succes în saloanele de manichiură și pedichiură, pentru orice tip de apex: negativ, pozitiv sau pentru manichiuri French de interior. Are proprietăți de auto nivelare și are o densitate medie. Se usucă rapid cu ajutorul lămpii UV, nu curge în cuticule (fiind de foarte bună calitate!) și se pilește foarte ușor. Deoarece este un produs dens, se va lucra foarte ușor modelarea unghiei. Necesită aplicarea unei baze deoarece nu este un gel de tip 3 în 1. Fiind un produs profesional, nu va afecta structura unghiilor naturale.

Produsele prezentate sunt doar câteva exemple, care va pot ajuta să vă formați repede o părere despre ce fel de produse veți găsi în oferta acestui distribuitor important din România. Merită să analizați constant această ofertă și să vă bucurați din plin de produse cu care se lucrează în saloanele de Nail Art din toată lumea!