Cum să îți protejezi telefonul Huawei cât mai bine?

0
26
Cum să îți protejezi telefonul Huawei cât mai bine

Un smartphone este un accesoriu deosebit de scump, având în vedere tehnologiile avansate pe care le conține. Procesor, ecran, miniaturizare, cameră sau chiar memorie, toate aceste elemente tehnologice cresc rapid prețul unui telefon Huawei. De aceea, nu este neobișnuit ca un smartphone să coste câteva sute de lei – unele modele de vârf chiar și peste o mie de euro. În aceste condiții, este în interesul tău să îți protejezi bijuteria tehnologică cu o husă de telefon de calitate, care îi va prelungi durata de viață și îi va respecta marea valoare, de aceea BitCase îți vine în ajutor.

Când investești câteva sute de lei sau chiar mii într-un telefon, problema protecției acestuia împotriva spargerii sau zgârieturilor devine rapid esențială. Pentru că nimeni nu vrea să ajungă cu un smartphone inutilizabil la prima cădere neașteptată.

Din ce în ce mai subțiri și din ce în ce mai ușoare, smartphone-urile actuale au, de asemenea, ecrane din ce în ce mai impunătoare. Aceste caracteristici le fac fragile și necesită o utilizare atentă.

Carcasa din silicon, protecția ideală pentru smartphone-ul tău

Cine nu și-a scăpat accidental telefonul? Pentru a evita surprize neplăcute, carcase Huawei din silicon sunt protecția ideală pentru smartphone-ul tău. Perfect montat, îi îmbrățișează liniile și evidențiază butoanele de care ai nevoie.

În caz de cădere, siliconul ajută la absorbția șocurilor. În interior, carcasa are o căptușeală moale din microfibră care îți protejează telefonul. La exterior, finisajul este neted pentru o atingere plăcută, limitând în același timp riscul ca dispozitivul să alunece și să cadă din mâini.

Există două tipuri principale de carcase: modelele clasice protejează marginile și partea din spate a telefonului. Clapeta din față, pe de altă parte, împiedică ecranul să intre în contact cu orice suprafață datorită grosimii lor.

Carcasele din silicon sunt adesea estetice. Sunt disponibile în culori transparente sau în mai multe culori pentru a satisface toate gusturile.

Mai greoaie și inevitabil mai puțin practică, capacul clapetei (capacul portofelului) oferă, fără îndoială, cea mai completă protecție. Husa de protecție acoperă complet smartphone-ul. Sobre și elegante, unele modele au clapetă cu închidere magnetică și includ chiar și un suport pentru card.

Protecție din sticlă securizată pentru a îți proteja ecranul telefonului

Dacă corpul smartphone-ului tău trebuie protejat, ecranul tău merită, de asemenea, atenția ta, deoarece este fragil. Protecția sticlei temperate rămâne cea mai eficientă metodă de conservare a ecranului.

Subțire și robust, protectorul din sticlă securizată pentru smartphone rezistă la impact și împiedică spargerea ecranului în caz de impact. Micul plus: este ușor de instalat. Datorită aderenței siliconice, nu te teme să lași bule de aer prinse sub protecție. Protecțiile din sticlă securizată pentru smartphone-uri sunt livrate în majoritate cu microfibră, șervețel de curățare și folie anti praf pentru a le menține.

Alte accesorii permit perfecționarea protecției smartphone-ului tău. Deci, dacă intenționezi să efectuezi apeluri telefonice în cadă sau să faci fotografii pe zăpadă, vei găsi folii de protecție impermeabile pentru a utiliza smartphone-ul în condiții extreme, fără riscuri.