Cum sa obtii finantare atunci cand afacerea ta stangeaza?

0
25
Cum sa obtii finantare atunci cand afacerea ta stangeaza

In mediul de afaceri nimic nu este stabil, motiv pentru care exista multe firme care dispar inca din primul an de activitate. Desi este de preferat evitarea stagnarii unui business si functionarea acestuia exclusiv cu resurse proprii, nu este posibil de fiecare data, motiv pentru care o firma de consultanta in afaceri te poate ajuta sa obtii finantarea de care ai nevoie.

Identificarea necesitatii unei investii – deosebit de importanta

Chiar daca nu se inregistreaza cresteri financiare in cadrul unui business, acest lucru nu inseamna ca este neaparata nevoie de investitii. Exista situatii nedorite in care unele afaceri nu pot fi resuscitate, iar stagnarea duce direct catre faliment, oricat de mult s-ar incerca evitarea unui astfel de scenariu.

Atunci cand o afacere are potential si poate creste, dar iti lipsesc finantele, cel mai intelept lucru pe care il poti face este sa gasesti investitorul potrivit. Daca beneficiezi de consultanta in afaceri, iti va fi mult mai usor sa stabilesti necesitatea investitiei, cat si sa gasesti investitorul potrivit.

Este bine sa te orientezi catre investitori cu care sa ai o chimie foarte buna si care sa te poata ajuta sa cresti. Tocmai de aceea experienta investitorilor in sectorul tau de activitate este decisiva, cat si reteaua pe care ei ti-o pot pune la dispozitie si posibilitatea de a face alte viitoare investitii in business-ul tau.

Este inutil sa cauti investitori pentru o afacere sortita esecului. Fii sincer cu tine si incearca sa identifici corect care sunt cauzele care au dus la stagnarea afacerii tale. O opinie obiectiva din exteriorul companiei tale te poate lumina cu privire la necesitatea investitiei in afacerea ta, astfel incat poti opta pentru consultanta in afaceri.

Consultanta in afaceri profesionista oferita de Odas Global Consulting

Toate neclaritatile cu privire la importanta investitiilor si solutiile pe care sa le aplici pentru a-ti mari afacerea nu vor mai fi un mister daca optezi pentru consultanta in afaceri. Odas Global Consulting ofera consultanta in afaceri de peste 16 ani pentru companii din Romania, dar si din afara tarii si vine cu solutii pentru a rezolva problemele din mediul de business, precum stagnarea activitatii economice.

Dat fiind faptul ca in echipa de consultanti Odas fac parte doar persoane cu experienta si cunostinte vaste in sectoare de activitate variate si probleme sectoriale transversale, va gasi cu usurinta solutii adaptate nevoilor tale.

Prin experienta bogata a consultantilor Odas, vor gasi solutii atat pentru stagnarea unei afaceri, cat si pentru selectarea potrivita a angajatilor si dezvoltarea competentelor acestora, analize de risc financiar, strategii de marketing, consultanta cu privire la accesarea de fonduri europene, lobby pe langa institutiile europene si servicii de arhitectura.

Prin faptul ca ofera servicii complete de consultanta in afaceri, echipa Odas iti poate fi alaturi pas cu pas, indiferent de etapa de dezvoltare in care se afla business-ul tau. In cazul in care ai o afacere care stagneaza, pentru care ai nevoie de investitii, te va ajuta sa gasesti cei mai potriviti investitori, cu sprijinul carora sa te bucuri de un business de succes.