Pijamale de lux din satin

0
11
Pijamale de lux din satin

Pijamalele din satin au o compoziție de 95% poliester și 5% elastan,  sunt foarte practice și hipoalergenice. Modelele de pijamale de lux din satin au o țesătură moale, fără greutate și este cea mai bună alegere pentru nopțile toride de vară. Particularitatea materialului constă în strălucirea culorii. De asemenea, pijamalele de lux realizate din satin au un aspect plăcut, acestea fiind iubite pentru senzațiile lor plăcute la atingere. Suprafața lor lucioasă creează un sentiment de nobilime, chiar dacă croiala este cea mai simplă. Această opțiune este perfectă pentru crearea unui cadru romantic.

Pijamale de lux din satin pentru sezonul cald

Pentru sezonul cald, este mai bine să dai preferință pijamalelor care au un efect de răcire sau au o permeabilitate excelentă la aer. Satinul nu este inferior în popularitate mătăsii și, datorită structurii sale ușoare și delicate, va ajuta la asigurarea unui somn confortabil. Pijamaua de lux din satin poate oferi o senzație de răcoare și este sexy, datorită croielii cu bretele și pantaloni scurți sau până la genunchi. Pijamalele cu pantaloni lungi sunt ideale pentru a fi purtate chiar și iarna, chiar dacă sunt realizate din satin. Sunt destul de delicate și mențin căldura. Dacă le alegi în dimensiunea potrivită, pijamalele de lux din satin oferă o senzație de relaxare, care nu împiedică mișcarea. Pijamalele la modă nu sunt doar din dantelă și mătase naturală. Pijamalele de lux din satin pe care le găsești în magazinul online cumparamisim.ro sunt o opțiune la modă, luxoasă, fiind foarte delicate și fine la atingere.

Le poți găsi în diferite culori și imprimeuri, ceea ce reprezintă un avantaj. Poți cumpăra mai multe seturi, deoarece raportul preț-calitate este cel mai optim.  Astăzi, designerii experimentează foarte mult cu schema de culori, oferind, pe lângă tonuri pastelate, de alb, lila, roz pudră, și culori mai strălucitoare. În tendință, pijamalele de lux din satin pot fi găsite în diferite nuanțe de roșu, mov, albastru, verde și chiar negru. Aproape toate modelele de pijamale de lux din satin prezentate în magazinul online cumparamisim.ro sunt croite și cusute cu vipușcă, ceea ce le conferă eleganța și luxul.

Pijamale de lux din satin cu croială simplă dar elegantă

Potrivit designerilor de frunte, pijamalele de lux din satin, la modă, sunt croite în linii simple care nu împiedică mișcarea și te fac să te simți confortabil și relaxant. Satinul este o alternativă la mătasea scumpă, deoarece nu este inferior din punct de vedere calitativ și practic. Pijamalele de lux din satin sunt plăcute la atingere, arată grozav si nu se electrizează. Dacă ai grijă de pijamalele din satin, în conformitate cu recomandările de pe etichetele produsului, atunci acestea pot fi purtate mai multe sezoane, menținându-și strălucirea. Gama este pur și simplu impresionantă. Astfel de modele pot fi un cadou minunat pentru iubite. Ele pot fi nu numai elegante, ci și confortabile. În plus, există modele realizate pentru fiecare anotimp. Pijamalele de lux din satin se caracterizează printr-o izolație termică excelentă și durabilitate. Aceste modele de pijamale pentru femei sunt la modă, iar croiala lor liberă permite posesoarei să se miște ușor, iar corpul să se simtă relaxat.