Vrei o vacanță de vis într-un colț de paradis? Află unde trebuie să îți rezervi următoarea vacanță

0
252
Vrei o vacanță de vis într-un colț de paradis

Despre Mamaia se știe că este cea mai renumită stațiune de pe litoralul românesc și se află pe lista de preferințe a tuturor celor care își doresc o vacanță la mare. Dar de ce este atât de grozavă această stațiune și de ce aici este locul ideal unde să îți cauți un loc de cazare? Păi, în primul rând, pentru că pe lângă alte stațiuni de la litoral, aceasta are foarte multe de oferit, multe activități de făcut și multe de văzut.

Și cum frumusețea vieții constă în descoperirea unor locuri noi, trăirea unor noi experiențe și cum este bine cunoscut faptul că există o relație între apa mării, soare și sănătatea mentală, ce loc poate fi mai potrivit pentru a te caza dacă nu unul situat pe malul mării.

Un complex de studio-uri cu vedere la mare poate fi locul ideal de cazare Mamaia Nord, caci aici vei gasi tot ceea ce ai nevoie pentru o vacanță de vis, fie că te gândești la o viață de noapte tumultoasă, kilometri de plajă cu nisip fin, plajă privată și multe alte activități diverse.

Și pentru toți aceia care își doresc o pauză binemeritată pe una dintre plajele mărilor de pe continentul nostru, fie că sunt români sau nu, este recomandat să încerce Onix NS Studios Resort, din Mamaia.

Această locație este ideală pentru toți cei care vor să simtă briza mării și să se poată bucura de soare, de apă și de plajă în permanență, căci studio-urile dispun de terase cu vedere la mare și este posibil accesul imediat la plajă.

Hotelul se află într-o locație mai îndepărtată de centrul stațiunii, de aceea este locația perfectă pentru toți cei care își doresc să se relaxeze pe plaja privată, situată în imediata apropiere.

Și cum pentru a reveni într-o locație este necesar să te simți acolo la fel de confortabil și relaxat ca și în propria casă, studio-ul oferă o bucătarie mobilată cu tot ceea ce este necesar și cu loc special pentru servit masa. Și cum oaspeții sunt dornici să țină legatura și să împartășească cu familia și prietenii momentele petrecute în vacanță, hotelul dispune de WiFi gratuit de bună calitate.

De asemenea, toate unitățile de cazare sunt dotate cu numeroase facilități, astfel încât să fie oferit tot confortul dorit, printre care: fier de călcat, TV cu ecran plat, perne cu puf și hipoalergenice, articole de toaletă gratuite și multe altele.

Resortul dispune de propriul parc interior și de un loc de joacă pentru copii, căci este locul unde atât cei mari, cât și cei mici, vor dori să revină în fiecare an.

Restaurantul și barul, aflate în locație, oferă posibilitatea de a servi diferite feluri de mâncare, fără a mai fi necesar să părăsești acest mic colț de paradis.

Și dacă îți făceai griji în privința siguranței mașinii tale, trebuie să știi că resortul oferă posibilitatea de a-ți parca mașina în apropierea hotelului, în mod gratuit și fără a fi nevoie de rezervarea prealabilă a locului de parcare.

Nu uita, vacanța de vis nu este atât de dificil de realizat, tot ceea ce ai nevoie este să rezervi un loc în colțul de paradis situat în apropierea mării, plajei și soarelui.