Vrei să vinzi repede Loganul tău vechi?

0
21
Vrei să vinzi repede Loganul tău vechi

Industria autoturismelor din România oferă persoanelor interesate autoturisme din ce în ce mai sofisticate! Este un lucru îmbucurător pentru românii care doresc să achiziționeze modele noi și performante de mașini.

          Noul autoturism Dacia Logan este o adevărată provocare atât din punctul de vedere al designului modern cât și din punctul de vedere al automatizărilor! Și nu numai atât! Noul autoturism Dacia Logan este un adevărat Sedan de familie! Deține echipamente practice, partea din față are un design complet nou și portbagajul este modulabil.

sursa foto dacia.ro

          Cât de costisitor este un model nou de Dacia Logan?

          Prețurile nu sunt mari luând  în calcul faptul că este o mașină nouă. Pentru un Logan Access prețul începe de la 8600 EURO, pentru modelul Logan Essential prețul începe de la 10.150 EURO iar pentru modelul Logan Comfort puteți plăti chiar și 10.900 EURO.

          Dacă dorești să schimbi mașina ta acum cu unul din modelele noi prezentate mai sus, accesează un site pentru anunturi auto unde poți publica în mod gratuit orice fel de anunț din domeniul vânzărilor auto. Firma Triauto este o firmă cu o piață creată încă de acum 6 ani. Profesioniști pricepuți și sufletiști au investit în această firmă toată experiența lor pentru a oferi clienților servicii diversificate și de bună calitate.

          Pe site-ul companiei Triauto oricine poate posta în mod gratuit anunțuri dacia logan  pentru vânzare dar și pentru închiriere!

          Mașina anului 2021 din România îți oferă  mult mai multe surprize: tablou de bord ergonomic, toate comenzile pentru acest model sunt grupate într-o singură zonă. Acum volanul poate fi reglat în funcție de înălțime dar și de adâncime. Aer condiționat automat. Producătorul a prevăzut acest model de Logan cu un eran tactil cu diagonala de 8 inch, cu replicare wireless a smartphone-ului. Există 6 difuzoare integrate pentru a obține un sunet cât mai fidel!

          Care sunt celelalte avantaje de care te poți bucura dacă achiziționezi o astfel de mașină modernă?

          Noul model Dacia Logan este prevăzut cu 6 airbag-uri, un sistem activ de frânare pentru urgențe (AEBS), senzori de parcare și cameră video spate, avertizare unghi mort, frână de parcare electrică, cruise control, apel de urgență automat.

          Adaugăm și faptul că paleta de culori este foarte variată!

          Spre final, vă prezentam câteva lucruri interesante și de actualitate despre modelul Dacia Spring Electric. Acest model de autoturism electric are 4 locuri, o autonomie de 200 km, semnătură luminoasă  tip Y în mod asemănător cu alte modele noi de autoturisme Dacia.

          Acest model va fi lansat în anul 2022! Conform declarațiilor producătorului, Dacia Spring Electric va fi cea mai accesibilă mașină electrică din Europa.

          IMPORTANT! Motorizarea pentru acest model de autoturism este 100% electrică! Pentru că are dimensiuni reduse, este un model foarte recomandat pentru utilizarea zilnică.

          Care va fi prețul modelului electric Dacia Spring?

          Costul de producție ne așteptăm să varieze între 15.000-17.000 EURO. Dacă luăm în calcul bonusul oferit de statul român în valoare de 10.000 de euro, înseamnă că la final va trebui să plătim pentru acest model doar 5000-7000 EURO.

          În concluzie, ofertele de autoturisme noi și moderne sunt din ce în mai variate și în Romania. Accesează acum site-ul firmei triauto.ro și publică în mod gratuit anunțul tău aici. Este primul pas pentru achiziționarea unui nou autoturism modern și foarte atractiv.

          Experiența noastră de peste 6 ani este un argument important pentru a colabora cu noi cât mai repede! Oferim și servicii profesioniste de transport și închirieri auto. Chiar și pentru evenimente foarte speciale.Așteptăm să ne cunoaștem curând!