Automobilul nu mai poate fi miscat? apeleaza la Romtractari.ro

0
78
Automobilul nu mai poate fi miscat apeleaza la Romtractari.ro

Romtractari.ro este o firma specializata in tractari auto. In caz de avarii si accidente poti apela de urgenta la serviciile de evacuare si transport a oricarui vehicul, cu o garantie a integritatii sale. Este usor sa apelezi la firma de tractari auto. Trebuie doar sa apelezi numarul de urgenta si sa comunici locatia. In cazul unei defectiuni intr-o zona pustie, departe de asezari omenesti, este important sa descrii cu exactitate locul unde se afla masina, indicand numarul masinii si distanta pana la cea mai apropiata asezare. Folosind informatiile primite, operatorul iti va trimite cel mai apropiat vehicul de urgenta, care iti va tracta rapid masina. Atunci cand comanzi servicii de tractari auto, trebuie sa indici operatorului marca automobilului tau, pentru a selecta echipamentul special necesar. Dupa comanda, este necesar sa astepti circa 30 de minute, pentru ca autospeciala sa ajunga in locul in care te afli. Masina ta poate fi tractata, fara prezenta ta, daca iti doresti acest lucru.

Servicii furnizate de firma de tractari auto

  • Indepartarea urgenta a obstacolelor de trecere si a masinilor defecte.
  • Extragerea masinilor avariate intr-un sant.
  • Transport de masini cu roti blocate sau rupte.
  • Scoaterea vehiculelor de la locul accidentului, indiferent de gradul de deteriorare.
  • Transportul masinii la statia de service.
  • Livrare de masini noi la expozitie.
  • Incarcare partiala sau completa a oricarui transport pe o platforma auto.

La furnizarea serviciului, angajatii firmei de tractari auto, combina cu succes munca de inalta calitate, pretul accesibil si valoare in fiecare minut, dupa cum reiese din numeroase recenzii pozitive. Nu trebuie sa astepti ajutor mult timp: dispecerii iti vor trimite cel mai apropiat transport special – masinile sunt distribuite in mod echitabil in toate sectoarele capitalei.

De asemenea, o platforma auto cu macara poate efectua lucrari in locuri greu accesibile. In astfel de cazuri, platforma cu macara iti va veni in ajutor, deoarece are dimensiuni mai mici si este mai adaptata conditiilor urbane inghesuite si fiind posibila si efectuarea operatiunilor de incarcare si descarcare in interior, cum ar fi depozite, hangare, garaje unde se afla camioane. 

O caracteristica foarte interesanta a activitatii de tractari auto, putin cunoscuta celor neinitiati, este ca platformele auto pentru tractari sunt utilizate nu numai pentru transportul vehiculelor avariate. Serviciile de tractari auto, deseori sunt solicitate de proprietarii de ATV-uri, autovehicule de zapada si toate tipurile de vehicule. Constructorii care trebuie sa transporte incarcatoare usoare, role si alte echipamente de dimensiuni mici, apeleaza, de asemenea, la companii implicate in tractari auto. Mai mult, platformele auto sunt adesea solicitate pentru transportul garajelor mobile si a tarabelor. Toate acestea fac ca activitatea de tractari auto sa fie mai atractiva.

Cu toate acestea, proprietarii de masini raman principalii clienti ai firmei de tractari auto. Prin urmare, dinamica pietei serviciilor oferite de astfel de firme poate fi conectata logic cu dinamica modificarilor numarului total de vehicule. In ultimul timp, numarul avariilor si accidentelor auto este in crestere. Aceasta inseamna ca cererea de servicii pentru tractari auto creste proportional. De aceea, Romtractari.ro iti sta la dispozitie 24 de ore din 24, timp de 7 zile pe saptamana.