Avantajele inchirierii unei masini

0
11
Avantajele inchirierii unei masini

Inchirierile auto sunt o optiune din ce in ce mai folosita de calatori, in special in secolul XXI. Companiile aeriene low cost ne permit sa calatorim in orice oras al lumii pentru bani foarte putini. Acum te poti muta dintr-o locatie in alta si vei descoperi multe locuri pentru bani foarte putini.

Insa, astazi, vom discuta putin despre cei de la AMS Rent a Car, o companie romaneasca, cu sedii in Bucuresti si in Cluj, care inchiriaza masini in Cluj, Otopeni, si cel mai important, in capitala Romaniei, Bucuresti. Insa, pe langa acest lucru, in cazul in care aveti parte de un moment mai putin prielnic si sunteti implicat intr-un accident de masina, in care dumneavoastra nu sunteti vinovat, puteti beneficia de inchirierea gratuita a unei noi masini, pe baza asigurarii RCA a vinovatului.

Cum puteti obtine o masina de inlocuire pe RCA Bucuresti gratis

Dupa cum bine stiti, Bucurestiul este unul dintre cele mai aglomerate capitale din Europa, datorita numarului de masini, un adevarat haos. Nervii sunt intinsi la maximum in traficul din capitala Romaniei, mai ales in orele de varf, cand lumea se grabeste sa ajunga la serviciu sau cand toti se grabesc sa-si ia copiii de la scoala sau sa ajunga acasa de la serviciu.

Si cum nervii se pot amplifica, fiecare isi poate lua inima in dinti si efectua o manevra total gresita in trafic, lucru ce poate duce la implicarea dumneavoastra intr-un accident cu un astfel de conducator auto. In momentul acela, frustrarea dumneavoastra poate atinge cote inalte, asta daca nu stiti cum trebuie sa procedati pentru a putea fi despagubit de catre vinovat, sau mai bine zis, de catre firma asiguratorie la care a apelat vinovatul.

Sunt foarte multi soferi care nu stiu ca dupa un astfel de episod neplacut, in cazul in care sunteti nevinovat, pe perioada in care masina dumneavoastra va sta in service, puteti beneficia de o masina gratis pe RCA, cheltuielile fiind suportate de polita RCA a celui vinovat, apeland la cei de la AMS Rent a Car, despre care v-am mentionat mai sus.

Cum puteti obtine o masina gratis pe RCA

Dupa cum bine stiti, fiecare sofer din Romania este obligat sa aiba in interiorul masinii o polita valabila ce reprezinta asigurarea de raspundere civila auto, sau cum o stie toata lumea, polita RCA.

De ce este obligatoriu sa avem polita RCA? In cazul in care sunteti implicat intr-un accident si este vina dumneavoastra, polita dumneavoastra RCA il va despagubi pe pagubit, ceea ce suna mai bine decat sa-i platiti pe loc respectivului daunele masinii din buzunarul dumneavoastra. La fel este si in cazul in care dumneavoastra sunteti cel pagubit, polita RCA a vinovatului va va asigura reparatiile.

Pentru a putea beneficia de o masina gratis pe RCA, trebuie sa urmati 3 pasi simpli:

  • Trebuie sa deschideti dosarul de dauna la asigurator.
  • Sa mergeti la un service cu nota de conatare, sa stabiliti cu acesta data inceperii reparatiei si sa cereti devizul de reparatii.
  • Sa trimeti firmei de inchirieri auto urmatoarele: talon auto vinovat, copie dupa RCA vinovat, copie nota de constatare, copie permis + buletin vinovat, acte politie/amiabila si devizul de la service pentru a se putea calcula numarul de zile de inchiriere de care beneficiati dumneavoastra gratis.