Rhodiolin Produsul Naturist CaliVita Ce Ajuta In Gestionarea Eficienta A Stresului Si Depresiei

0
140
Rhodiolin Produsul Naturist CaliVita Ce Ajuta In Gestionarea Eficienta A Stresului Si Depresiei

Stresul dauneaza tuturor sistemelor corpului si poate fi exprimat prin simptome precum tulburari de somn, epuizare a sistemului nervos, tensiune, nervozitate, sensibilitate excesiva, slabiciune, depresie, lipsa de vitalitate sau anxietate, scaderea concentrarii si capacitatii de a gandi, lipsa sau excesul de apetit, probleme digestive si de respiratie, alergii etc. Formula Rhodiolin dezvoltata de Calivita, contine plante care amelioreaza anxietatea si tensiunea, depresia si insomnia. Ritmul accelerat al stilurilor de viata moderne, ne prezinta in fiecare zi noi provocari. Stresul este constant prezent in viata noastra.

Drept urmare, echilibrul intern al organismului, care este fortat sa lupte pentru supravietuirea lui, este perturbat. Starea de pregatire crescuta pe termen lung, incordeaza corpul si il supun la stres. In procesul de schimb mai rapid, stocurile de nutrienti vitali sunt consumati imediat. Astfel, mecanismul de protectie care asigura supravietuirea unei persoane aflate intr-un moment de risc, devine un factor de risc principal. Zi de zi lucrurile se agraveaza, si intr-un final te imbolnavesti. Pentru a evita pericolele stresului cronic, ai nevoie de Rhodiolin.

Ce este Rhodiolin

Produsul Rhodiolin mentine psihicul treaz, da vitalitate organismului si are un efect benefic asupra promovarii generale a sanatatii, fiind extrem de potrivit pentru persoanele expuse la stres crescut fizic sau psihic zilnic. Medicamentul contine extract de Rhodiola rosea si zinc.

Rhodiola rosea este numele latin pentru planta aromatica trandafir arctic. Este denumita Radacina de Aur. Planta are o compozitie bogata si diversa. Are efecte adaptogene, imunologice si cardioprotectoare pronuntate, ceea ce o face un supliment nutritiv indispensabil pentru prevenirea multor boli. Prin vitaminele, mineralele si substantele naturale biologice active, Rhodiola rosea ajuta la gestionarea stresului. Cele mai importante ingrediente active, majoritatea fiind specifice acestei plante, sunt: ​​rozina, rozarinul, salidrozida cu rodiolina si n-tirozil-aglicona. Rhodiola rosea este un adaptogen din ce in ce mai necesar. Ingredientele active din planta ajuta la cresterea vitalitatii si la cresterea capacitatii organismului de a rezista la stres.

Rhodiola rosea si-a dovedit efectele benefice de-a lungul timpului, iar studiile au demonstrat efectele benefice ale utilizarii Rhodiolin. S-a constatat ca mai multe functii ale creierului, in special cele legate de aparitia semnelor de oboseala, capacitatea de concentrare, perceptia audiovizuala etc. sunt stimulate cu ajutorul Rhodiolin. Medicamentul stimuleaza capacitatea intelectuala si duce la depasirea oboselii fizice si mentale imbunatatind starea de bine. S-au facut studii si asupra acizilor grasi. A fost dovedita capacitatea plantei, de a activa lipaza responsabila de arderea grasimilor corporale. De asemenea, s-a demonstrat ca, datorita influentei substantelor active in Rhodiola rosea, secretia de catecolamina a fost impiedicata, ceea ce a contribuit la depasirea dificultatilor intalnite in sistemul cardiovascular din cauza stresului.

Efecte benefice

Rhodiola rosea are proprietati aproape incredibile de mentinere a sanatatii. Iata cateva dintre acestea:

 • Are un efect adaptogenic si imunoprotector pronuntat.
 • Ajuta la refacerea homeostaziei, ceea ce duce la un echilibru al sistemului imunitar si hormonal.
 • Sustine functia cardiaca, regleaza si normalizeaza ritmul cardiac, irigarea creierului si a muschilor.
 • Ingredientele active rosavin si salidrozid cresc serotonina in creier, care actioneaza pentru a depasi si elimina chiar si simptomele depresive.
 • Are un efect antioxidant extrem de ridicat.
 • Normalizeaza activitatea glandelor suprarenale.
 • Controleaza nivelul de colesterol, glucoza si potasiu in sange.
 • Mentine tensiunea arteriala optima.
 • Are un efect foarte benefic asupra capacitatii intelectuale.
 • Creste performanta si rezistenta la sportive.
 • Imbunatateste activitatea mentala, capacitatea de concentrare si memoria.
 • Imbunatateste starea de spirit si stima de sine.

Mod de administrare

Se ia 1-3 capsule pe zi in functie de starea pacientului.