Stres Control? Se Poate, Cu Ingredientele Active Naturale Din Cocoa Bean Extract Si Pure Inulin

0
36
Stres Control? Se Poate, Cu Ingredientele Active Naturale Din Cocoa Bean Extract Si Pure Inulin

Ritmul rapid al vietii moderne face ca stresul sa fie inevitabil. Cu toate acestea, nu ar trebui sa urmareasca o persoana la fiecare pas, si cu atat mai putin sa dauneze sanatatii. Stresul este o problema. De fapt, stresul nu este un eveniment in sine, ci reactia corpului la stres. Stresul provoaca multe simptome. Printre cele mai frecvente se numara durerile de cap, durerea in gat, in partea inferioara a spatelui, macinarea dintilor, senzatia unui nod in gat, rasul isteric sau nervos, tremurul, clipirea frecventa, ticurile nervoase. Stresul poate duce, de asemenea, la anomalii si tulburari mai grave, cum ar fi cresterea tensiunii arteriale, migrene si indigestie, inclusiv indigestie. Cazurile cele mai frecvente sunt insomnia, ameteli, slabiciune si letargie. In plus, stresul provoaca o secretie crescuta de suc gastric, ceea ce poate duce la ulceratii. Exista insa, suplimente alimentare pentru stres control. Unele dintre acestea sunt: Cocoa Bean Extract si Pure Inulin.

Cocoa Bean Extract

In zilele noastre, ciocolata pe care o stim contine zahar, grasimi, lapte si alti aditivi. In paralel dezvolta carii, obezitate, hipertensiune arteriala si diabet. Studiile oamenilor de stiinta confirma insa, ca ingredientele active continute in boabele naturale de cacao, pot combate aceste boli. De aceea, a fost dezvoltat produsul Cocoa Bean Extract.Conform numeroaselor studii, flavonoidele prezente in cacao, pot normaliza tensiunea arteriala ridicata, pot scadea nivelul colesterolului rau, pot reduce rezistenta la insulina si pot imbunatati sensibilitatea la insulina. De asemenea, cacao poate avea un efect pozitiv asupra alimentarii cu sange a creierului, crescand astfel concentrarea, memoria si capacitatea de invatare. In plus, Cocoa Bean Extract are si un efect dovedit in dietele de slabit.

Pure Inulin

Inulina este o fibra prebiotica solubila care este digerabila si ajunge in colon fara modificari. Bacteriile probiotice intestinale consuma inulina si, la randul lor, produc acizi grasi cu lant scurt, care hranesc celulele care acopera colonul. Astfel, inulina ajuta la mentinerea sanatatii si functionarii intestinelor. Inulina are un gust placut, care adauga dulceata alimentelor si bauturilor, dar are un indice glicemic foarte scazut si nu va afecta negativ nivelurile de glucoza in ser. Fiind un sorbent, Pure Inulin absoarbe diverse metale grele, substante cancerigene, metale grele, toxine ale microorganismelor, radionuclizi si le elimina din organism, contribuind la curatarea nu numai a tractului gastrointestinal (detoxifiere enterala), ci si a intregului corp (detoxifiere sistemica). Inulina este absorbita si hidrolizata complet de microflora intestinala, in principal bifidobacterii.

Contribuind la reproducerea microflorei benefice, inulina previne inmultirea microorganismelor patogene) si imbunatateste functiile de detoxifiere ale microflorei, precum si capacitatea acesteia de a sustine toate tipurile de metabolism in organism, in special metabolismul glucidelor si lipidelor, precum si toate functiile gastro-intestinale. Cu toate acestea, Pure Inulin se evidentiaza in aceasta serie si este una dintre cele mai valoroase tipuri de fibre vegetale. Nu numai ca contribuie la formarea unui scaun mai regulat si mai moale, dar este si un prebiotic. Si asta inseamna ca inulina ajuta la cresterea activitatii si a volumului microflorei intestinale benefice, de exemplu, lactobacili si bifidobacterii. Daca corpul tau a fost lipsit de cantitatea necesara de fibre dietetice pentru o lunga perioada de timp, in primele doua saptamani este posibil sa simtiti simptome neobisnuite, cum ar fi zgomote usoare si, eventual, balonare. De obicei, astfel de fenomene se manifesta slab si dispar dupa adaptare.