Cada freestanding moderna si luxoasa

0
109
Cada freestanding moderna si luxoasa goodbath.ro studiotvhd

Multe cazi sunt realizate din otel emailat foarte rezistent si usor de ingrijit. Insa materialul si procesul de fabricatie al unor astfel de cazi, limiteaza posibilitatile designerilor, si, din acest motiv, a fost dezvoltata cada freestanding. Mai mult decat atat, la inceput suprafata modelelor de cazi din otel emailat este rece, si, dupa un timp, este nevoie sa cresti temperatura apei. Cada freestanding din material acrilic premium, care este mai usoara decat otelul, dar cu aceeasi rezistenta, este mai potrivita pentru montarea in centrul baii, insular. Cada freestanding este o adevarata solutie inovatoare si, in acelasi timp, o alternativa unica la modelele traditionale. Materialul este format din 60% cristale pure, de cuart macinat si acril de inalta calitate. Cada freestanding are un aspect atractiv si placut de atingere si pare calda si moale. Are o durata de viata lunga, rezistenta la socuri si zgarieturi. Un alt avantaj al cazilor freestanding din acril este forma lor, care poate fi rotunda, ovala, dreptunghiulara etc.

Cada freestanding confortabila

Pentru a-ti oferi un sentiment de confort atunci cand faci baie, poti sa vizitezi magazinul online cu cazi freestanding care ofera o gama interesanta de cazi, alese pentru tine, insulare, cu montaj pe pardoseala, functionale si cu cu un design de lux. Intr-o baie, mobilierul este de obicei ajustat pentru a oferi comoditate, deseori datorita esteticii, dar unul nu il exclude neaparat pe celalalt. Bella Casa este un producator care produce numai cazi freestanding, realizate folosind cei mai buni compusi acrilici pentru utilizare sanitara si ofera solutii de inalta calitate din designul traditionale, art deco si moderne.

O cada freestanding este un tip special de obiect sanitar care inlocuieste o cada obisnuita intr-o masura mai mare. Este autoportanta, fiind creata cu un sifon pop-up inclus si preaplin incorporat in peretele cazii. De aceea nu are nevoie de instalare ascunsa in pardoseaDatorita versatilitatii sale, este aleasa adesea pentru designul baii, putand fi montata insular in centrul baii. Cazile freestanding sunt realizate din strat dublu acrilic. Acrilicul este un produs utilizat pe scara larga la fabricarea de cazi si a fost comercializat pe scara larga in ultimele decenii. Numeroase teste au demonstrat, de fapt, rezistenta la substante chimice si fizice. Suprafata sa este durabila, neporoasa si usor de curatat si reprezinta, de asemenea, o bariera de nepatruns pentru germeni si bacteriiTehnologia acrilica cu doua straturi, dezvoltata recent, iti permite sa creezi o baie cu o stabilitate exceptionala si cu forme autoportante care in trecut nu erau posibile.

De ce sa alegi o cada freestanding din acril

O cada acrilica cantareste mai putin decat o cada din fonta, facilitand astfel instalarea si transportul. Suprafata interioara a cazii, mentine caldura apei mai mult timp. Stratul dublu de suprafata acrilica nu devine galben si isi pastreaza intotdeauna stralucirea. In plus, toate cazile freestanding au fost supuse unor teste stricte cu privire la temperatura, greutate si etanseitatea articulatiei dintre acoperirile interioare si exterioare. Baia a încetat de mult să mai fie un „spațiu nerezidențial”, așa cum se indică în documentația tehnică și se transformă din ce în ce mai mult într-o insulă de pace, relaxare și odihnă pentru locuitorii din megalopolurile moderne.