Ce este un duș walk-in

0
17
Ce este un duș walk-in

Dușul walk-in este tipul de duș amenajat direct pe pardoseala băii. Este practic și reușește cu succes să elimine cădița de la dușurile obișnuite. Simplu, elegant, modern foarte estetic! Acest tip simplist de duș este și foarte ușor de utilizat să știți!

            Modelul acesta de duș poate fi ales de către persoanele care au băi cu suprafețe mici și nu numai. Sunt recomandate și pentru persoanele care au mobilitate redusă sau se deplasează anevoios. Sunt modele de duș apreciate și preferate de foarte multă lume deoarece se întrețin foarte ușor. Practic nu există defecțiuni grave care pot să apară la dușurile de tip walk-in. Contactați un instalator brasov pentru a obține toate informațiile despre detaliile tehnice ale acestui model de duș. Ei sunt cei mai în măsură să vă prezinte toate avantajele și dezavantajele unui duș de tip walk-in!

            Cum puteți construi un duș de tip walk-in?

            Cel mai mult contează la acest tip de duș sistemul de scurgere. Șapa trebuie turnată într-un anumit mod pentru a evita cu succes infiltrațiile abundente de apă. Se recomandă să turnați o șapă armată de 4,5 cm. Trebuie realizată în unghi , este sfatul  multor instalatori brasov, pentru a favoriza în mod accentuat scurgerea apei în sifon. Înclinația trebuie să aibă un unghi de 5% îndreptat către zona de scurgere a pardoselii.

            Tot pentru a preveni infiltrațiile abundente de apă, specialiștii în instalații sanitare recomandă turnarea unei șape flotante. Pentru scurgere se pot folosi rigolele. Lucrările de hidroizolare trebuie realizate de către specialiști cu experiență pentru a nu avea surprize neplăcute pe parcurs!!

            IMPORTANT!! Dacă ați decis să optați pentru acest tip de duș este recomandat să alegeți o gresie care să împiedice alunecarea în spațiul dușului. Este un pericol iminent care apare la acest model de duș. Mai ales dacă aveți copii mici sau persoane în vârstă în familie. 

            Oferta magazinelor este însă foarte generoasă în așa fel încât va fi ușor să anulați complet acest dezavantaj. Dacă optați pentru un astfel de model de duș în baie, lipsa ușilor ermetic închise va determina mai mult abur și mai multă umezeală în spațiul băii. În această situație este recomandat să optați și pentru un ventilator de baie mai puternic sau pentru o fereastră cu suprafață mai mare amplasată în baie.

            Care sunt avantajele rigolelor de duș?

            Cel mai recomandat model de scurgere pentru persoanele care au optat pentru construirea unui duș de tip walk-in este scurgerea tip rigolă. Se montează și se demontează foarte ușor, se întrețin foarte ușor pentru că se curăță mai rar, dacă se defectează se înlocuiesc doar câteva piese iar raportul calitate/preț este excelent.

            STOP!! Este foarte simplu să achiziționați un duș de tip walk-in astăzi. El este prezent în aproape toate ofertele magazinelor mari de profil precum și în magazinele specializate. Sunt modele foarte elegante realizate cu mult gust, elegante și moderne în același timp. În mod cert, baia dumneavoastră va căpăta un aspect cu totul aparte!!

            La toate aceste lucruri puteți adăuga accesorii noi pentru baie, corpuri de iluminat colorate, coșuri de rufe din rafie sau material textil, baterii sofisticate, suporturi pentru săpun noi sau orice alt accesoriu pentru baie care arată bine!!

            Toate aceste lucruri sunt pot completa în mod elegant design-ul noului model de duș walk-in. Împreună cu un mobilier frumos colorat pentru baie, cu un lavoar din piatră naturală sau chiar un model unicat de lavoar pictat manual, un coș de rufe din pânză, prosoape pufoase plăcute la atingere și suporturi din porțelan de bună calitate, rezultatul nu poate fi decât unul uimitor – o baie de vis pentru locuința dumneavoastră!!