Soluții de umbrire moderne și de foarte bună calitate

0
32
Soluții de umbrire moderne și de foarte bună calitate

Există soluții multiple pentru decorarea locuințelor astăzi! Moderne, elegante, practice! Acestea sunt atât pentru interiorul cât și pentru exteriorul locuințelor. Putem decora cu ușurință spații de birou, livinguri, terase, aproape orice cu ajutorul companiilor de profil care au portofolii din ce în ce mai diversificate de produse.

            Ce fel de jaluzele putem alege pentru ferestrele locuinței dumneavoastră?

            Va fi o alegere foarte dificilă!! Chiar dacă știm cu exactitate ce dorim. Sunt atât   de multe tipuri de jaluzele frumoase încât a face o alegere este un lucru destul de complicat.

            Jaluzelele pot fi atât pentru interior cât și pentru exterior. Sunt soluții de umbrire foarte bune, eficiente și foarte estetice. Ele decorează locuința într-un mod aparte dacă sunt frumos asortate și dacă sunt de foarte bună calitate.

            Atelierul de jaluzele vă oferă posibilitatea de a cumpăra următoarele tipuri de jaluzele: orizontale, verticale, panelo, plisee, romane pentru interior sau jaluzele verticale exterioare.

            Jaluzelele orizontale pot fi confecționate din aluminiu sau din lemn. Vă recomandăm modelele din lemn pentru că sunt foarte multe opțiuni de culori în această situație. Pot fi disponibile în două forme, cu lamele late de 25 mm sau cu lamele late de 50 mm. Se acționează în plan orizontal cu ajutorul unui sistem cu care se reglează intensitatea luminii care pătrunde în interior.

            Dacă optați pentru jaluzelele din aluminiu, acestea sunt disponibile în trei variante, cu lamele de 16mm, 25 mm și 50 mm. Sunt prevăzute cu un sistem complex de rotire a lamelelor în plan orizontal, util pentru reglarea cantității de lumină care se dorește în interiorul încăperii. Sunt disponibile în multe culori și în felul acesta pot fi asortate cu ușurință cu mobila sau mocheta din interior.

            Puteți opta și pentru modelele de jaluzele panelor. Acestea sunt sunt o formă de panouri glisante confecționate din material textil de diferite culori. Sunt soluții de umbrire ideale pentru ferestrele mari.

            Foarte moderne sunt și jaluzelele plisee care sunt confecționate sub forma unui evantai. Materialele din care sunt realizate sunt opace, transparente sau cu fir de aluminiu în exterior. Ele reușesc să respingă cu succes lumina precum și căldura!! De aceea foarte multă lume le prefera astăzi pentru sezonul călduros.

            Copertine și pergole pentru exterior.

            Tot Atelierul cu jaluzele va poate ajuta sa alegeți cea mai potrivită și modernă copertină pentru terasa dumneavoastră de lângă casă. Scheletul unei copertine exterioare este metalic, materialul de acoperire este din poliester și pot fi acționate atât manual cât și electric.

            Există modele electrice care pot fi prevăzute cu senzori de soare sau senzori de vânt. Când afară este foarte cald și foarte mult soare, senzorul de soare acționează și deschide copertina.

            Va recomandăm și oferta de pergole tot de la acest magazin. Și ele reprezintă soluții de umbrire foarte eficiente și moderne pentru orice curte.

            Ce sunt, de fapt, pergolele retractile?

            Pergola retractabilă constă într-un sistem automat de copertine conceput pentru a închide sau deschide spațiile deschise. Poate fi cu ușurință prevăzut si cu un sistem modern de telecomandă. Culorile disponibile sunt foarte variate.

            Acestea au fost doar câteva recomandări care vă pot ajuta să vă utilați locuință cu soluții de umbrire frumoase și practice de bună calitate. Este suficient să solicitați informații suplimentare pentru fiecare produs în parte pentru a ști dacă este potrivit pentru nevoile dumneavoastră. Știm că nu va fi o alegere simplă pentru că sunt disponibile foarte multe modele și culori. Analizați cu răbdare fiecare model în parte și întrebați întotdeauna despre calitate, preț, raport calitate/preț. Important este să găsiți produsul cel mai potrivit, cel mai modern și cel mai elegant!